" Dan di antara tanda-tanda yang membuktikan kekuasaanNya dan rahmatNya, bahawa Ia menciptakan untuk kamu (wahai kaum lelaki), isteri-isteri dari jenis kamu sendiri, supaya kamu bersenang hati dan hidup mesra dengannya, dan dijadikanNya di antara kamu (suami isteri) perasaan kasih sayang dan belas kasihan. Sesungguhnya yang demikian itu mengandungi keterangan-keterangan (yang menimbulkan kesedaran) bagi orang-orang yang berfikir. " (Surah Ar-Rum : 21)

Daisypath - Anniversary

Sunday, December 2, 2012

4th Review: MUA by Zara Arrisa Beauty

ehem .. ehem ...
happy sunday uolls
petang ahad yg hujan ..
nak keluar jenjalan tp hujan plak, so hupdate blog dulu.

review lagiiiiiiii
wahhh, rajin plak kau hupdate review :p

4th review: Make Up Nikah & Sanding
MUA by FARAH EMA

actually, Farah Ema ni adik cik rai ..
eh, silap. Puan Rai 
hikhikhik

adik sendiri yg mekap, maka nya jimat di situ :p

jom layan gambar  


Nikah, 10-11-12

aarrghhhh suka nya gambo ni

tengah sign borang, kontrol ayaq idung nak meleleh
tu yg muka masam, macam xdak perasaan :p





Sanding, 11-11-12

mekap sanding...
saya suka part kening, mata & shading hidung
mancung kejap hehehehe




pose gedik :p



jadi, sesiapa yang berada sekitar Bentong boleh la contact adik saya, Farah Ema untuk book tarikh anda
merata dah pergi, KL, Bentong, Raub, Mentakab, Melaka.
boleh ushar page Zara Arrisa Beauty





p/s: kita tunggu MUA Penang plak, ashaner agak nya rupa muka ku ini nanti


2 comments:

Nn said...

yg sign2 time majlis nikah tu sign ape? nape sy mcm xde adegan sign2 tu....

Cik Rai @SeriGala said...

Nn: sign borang nikah la. xkan xde kot? selepas sah nikah & baca taklik sume tu