" Dan di antara tanda-tanda yang membuktikan kekuasaanNya dan rahmatNya, bahawa Ia menciptakan untuk kamu (wahai kaum lelaki), isteri-isteri dari jenis kamu sendiri, supaya kamu bersenang hati dan hidup mesra dengannya, dan dijadikanNya di antara kamu (suami isteri) perasaan kasih sayang dan belas kasihan. Sesungguhnya yang demikian itu mengandungi keterangan-keterangan (yang menimbulkan kesedaran) bagi orang-orang yang berfikir. " (Surah Ar-Rum : 21)

Daisypath - Anniversary

Sunday, January 29, 2012

Ku Pinang Kau Dengan Bismillah - Ridhuan & Raihana

Tuhan memberikanku cinta
Untuk ku persembahkan hanyalah padamu
Dia anugerahkanku kasih
Hanya untuk berkasih berbagi denganmu


Atas restu Allah ku ingin milikimu
Ku berharap kau menjadi yang terakhir untukku
Restu Allah ku mencintai dirimu
Ku pinang kau dengan Bismillah



Hampa terasa bila ku tanpamu
Hidupku terasa mati jika ku tak bersamamu
Hanya dirimu satu yang aku inginkan
Ku bersumpah sampai mati hanyalah dirimu (hanyalah dirimu)

Atas restu Allah ku ingin milikimu
Ku berharap kau menjadi yang terakhir untukku
Restu Allah ku mencintai dirimu
Ku pinang kau dengan Bismillah


~ syukran Ya Allah ~



Thursday, January 26, 2012

ANAZTASIAS SPA GIVEAWAY 2012

ehem ... ehem ...
nak share dgn uolls semua ..

giveaway pertama sempena penubuhan facebook anaztasias tie the knot.





Penyertaannya mudah sahaja. Ini detail nyeee ...

1) Buat satu entry di blog dan letakkan gambar 'spa giveway'
diatas di dalam entry. LINK kan ke blog ini .. Anaztasia Tie The Knot

2) Sekiranya anda belum like facebook anaztasias tie the knot,
silalah like ye.

3) Kemudian tag 2 kawan anda, ajak dorang join giveaway ni.

4) Okey, siap dan tunggu keputusannnya.


nak tau uolls menang apa kalau terpilih??
*
*
*
*
*
*

Pemenang spa giveway ini akan memenangi FREE SPA !
SEPASANG RAWATAN SPA LELAKI DAN PEREMPUAN
di mana rawatannya adalah seperti berikut :

Lymphatic Drainage + Cellulite Body Massage (60 mins) +
Steam Bath with Steam Room (30 mins) +
Detox Slimming Machine Session (30 mins)
@ Neutrosense Face & Body


JOM JOIN GIVEWAY NI, HADIAHNYA FREE SPA !!

TARIKH TUTUP : 3 FEBRUARI 2012


so, cik rai nak tag 2 orang kawan cik rai ...




p/s utk reena & pejai: korang kenal kan sape owner blog anaztasia tie the knot? hihihi


Tuesday, January 10, 2012

Scrapaperclip Giveaway Anniversary

ehem ... ehem ...
hey kawan-kawan!!!!!!!
jum join contest by Scrapaperclip

teruja nak join contest ni sebab 10 bulan dari hari ini,
akan tiba masanya uolls sume ...
Raikan Detik Indah Ridhuan & Raihana =)

nak tau details?

jum terjah bawah niiiiiiii


GIVEAWAY !!!!
Closing next Thursday 12pm Noon on 19th January 2012
A Free A5 size wedding Mini Signage !!!
worth RM40




~ nak tau cara-cara join contest ni, KLIK SINI okeh!!!



ok, cik rai DONE!!!!




bulan ada sepuluh

ehem ... ehem ...

10 months to go ...

jyeahhhh ...

sabar yea semuaaaaaaaaa =)








Sunday, January 8, 2012

Detik Indah Photography - Studio Open Day

ehem ... ehem ...
short entry for sunday ...

nak share kat uolls semuaaaaaaaaaaa ...

Tarikh: 15 January 2012
Masa: 9am - 9pm
Tempat: Detik Indah Studio
35A, Jalan Wawasan 2/1, Bandar Baru Ampang,
68000 Ampang, Selangor



~ uolls boleh survey & tengok sample album Detik Indah ...
~ uolls tak perlu buat appoinment, just datang terus ke Detik Indah Studio dan boleh jumpa mereka in person ...
~ untuk sebarang pertanyaan, uolls boleh KLIK SINI


<<< SEE YOU THERE >>>




Wednesday, January 4, 2012

Wordless Wednesday #5

ehem ... ehem ...
masih lagi dalam mode 1.1.12
plisss enjoy view the pics below =)


*sedondon gitoooo*
tak rancang pun =)


*restu*


*sirih junjung yang gojes abissss*
see .. gigih kan my FMIL ..
duk pegang je masa dalam perjalanan, huhu


bff cik rai ada buat entry gak ...
tq REENA sayang!

*ini bukan REENA*
ini ATIQAH LIYANA



Sunday, January 1, 2012

guess what?

ehem ... ehem ...
nak buat entry wordless sunday boleh? hihihi


*alhamdulillah*
1.1.12