" Dan di antara tanda-tanda yang membuktikan kekuasaanNya dan rahmatNya, bahawa Ia menciptakan untuk kamu (wahai kaum lelaki), isteri-isteri dari jenis kamu sendiri, supaya kamu bersenang hati dan hidup mesra dengannya, dan dijadikanNya di antara kamu (suami isteri) perasaan kasih sayang dan belas kasihan. Sesungguhnya yang demikian itu mengandungi keterangan-keterangan (yang menimbulkan kesedaran) bagi orang-orang yang berfikir. " (Surah Ar-Rum : 21)

Daisypath - Anniversary

Sunday, January 8, 2012

Detik Indah Photography - Studio Open Day

ehem ... ehem ...
short entry for sunday ...

nak share kat uolls semuaaaaaaaaaaa ...

Tarikh: 15 January 2012
Masa: 9am - 9pm
Tempat: Detik Indah Studio
35A, Jalan Wawasan 2/1, Bandar Baru Ampang,
68000 Ampang, Selangor



~ uolls boleh survey & tengok sample album Detik Indah ...
~ uolls tak perlu buat appoinment, just datang terus ke Detik Indah Studio dan boleh jumpa mereka in person ...
~ untuk sebarang pertanyaan, uolls boleh KLIK SINI


<<< SEE YOU THERE >>>




2 comments:

Renee Meow said...

halu cik rai.... baru jumpe ur blog..exchange link yeaaaa... nanti i share gak open day ni kat my blog.. ;)

Serigala Maroon said...

renee meow: i dh follow u lama dah ... hihihi

ok! thanx