" Dan di antara tanda-tanda yang membuktikan kekuasaanNya dan rahmatNya, bahawa Ia menciptakan untuk kamu (wahai kaum lelaki), isteri-isteri dari jenis kamu sendiri, supaya kamu bersenang hati dan hidup mesra dengannya, dan dijadikanNya di antara kamu (suami isteri) perasaan kasih sayang dan belas kasihan. Sesungguhnya yang demikian itu mengandungi keterangan-keterangan (yang menimbulkan kesedaran) bagi orang-orang yang berfikir. " (Surah Ar-Rum : 21)

Daisypath - Anniversary

Thursday, January 26, 2012

ANAZTASIAS SPA GIVEAWAY 2012

ehem ... ehem ...
nak share dgn uolls semua ..

giveaway pertama sempena penubuhan facebook anaztasias tie the knot.





Penyertaannya mudah sahaja. Ini detail nyeee ...

1) Buat satu entry di blog dan letakkan gambar 'spa giveway'
diatas di dalam entry. LINK kan ke blog ini .. Anaztasia Tie The Knot

2) Sekiranya anda belum like facebook anaztasias tie the knot,
silalah like ye.

3) Kemudian tag 2 kawan anda, ajak dorang join giveaway ni.

4) Okey, siap dan tunggu keputusannnya.


nak tau uolls menang apa kalau terpilih??
*
*
*
*
*
*

Pemenang spa giveway ini akan memenangi FREE SPA !
SEPASANG RAWATAN SPA LELAKI DAN PEREMPUAN
di mana rawatannya adalah seperti berikut :

Lymphatic Drainage + Cellulite Body Massage (60 mins) +
Steam Bath with Steam Room (30 mins) +
Detox Slimming Machine Session (30 mins)
@ Neutrosense Face & Body


JOM JOIN GIVEWAY NI, HADIAHNYA FREE SPA !!

TARIKH TUTUP : 3 FEBRUARI 2012


so, cik rai nak tag 2 orang kawan cik rai ...




p/s utk reena & pejai: korang kenal kan sape owner blog anaztasia tie the knot? hihihi


4 comments:

Reena Kamarudin said...

kena buat jugak ke? hehehe.

Serigala Maroon said...

terpulang la hihihi

ameyamiza said...

gud luck awak !

anaztasias nora aira said...

thanks dear for joined. gud luck !