" Dan di antara tanda-tanda yang membuktikan kekuasaanNya dan rahmatNya, bahawa Ia menciptakan untuk kamu (wahai kaum lelaki), isteri-isteri dari jenis kamu sendiri, supaya kamu bersenang hati dan hidup mesra dengannya, dan dijadikanNya di antara kamu (suami isteri) perasaan kasih sayang dan belas kasihan. Sesungguhnya yang demikian itu mengandungi keterangan-keterangan (yang menimbulkan kesedaran) bagi orang-orang yang berfikir. " (Surah Ar-Rum : 21)

Daisypath - Anniversary

Monday, November 10, 2014

10.11.12 - 10.11.14 (lekkkk aaaaaa baru 2 tahunnnnn)

ehem ... ehem ...
(trademark intro blog tak pernah lupa even dh lama x ber-blog)
heh

dah hampir 4 bulan x hupdate blog
tapi
disebabkan hari ni 10 November, aku gigih kan juga

sebenar nya nak bgtau
hari ni 2nd anniversary aku
ok. tu je
ahahaha

2 years and counting!!!
ok, nampak tak tu been frenz 3 tahun, 3 bulan, 1 minggu, 3 hari?
tolak tempoh masa kawin 2 tahun 
makna nya
dalam masa 1 tahun 3 bulan tu lah kami kenal, buat keputusan nak perhubungan yg serius, plan merisik, bertunang & kahwin.
gila gempakz dalam masa setahun je siap semua
ahahhaa
3 bulan tu boleh katakan tempoh berkenalan la sebelum masing2 buat persetujuan nak perhubungan yg serius & sebelum aku tanya bila nak kawin dgn aku
ahahhahhahaha
3 bulan je ngkoooooo

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
ok nah layan lagu korea ni
only you ... my husband




p/s: thanx to my bff Reena Kamarudin sebab tolong print screen daisy path tu.
btw challenge ko tu aku belum sahut lagi sebab ingat nak start hari ni atau esok
memang sengaja aku tunggu lol

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)