" Dan di antara tanda-tanda yang membuktikan kekuasaanNya dan rahmatNya, bahawa Ia menciptakan untuk kamu (wahai kaum lelaki), isteri-isteri dari jenis kamu sendiri, supaya kamu bersenang hati dan hidup mesra dengannya, dan dijadikanNya di antara kamu (suami isteri) perasaan kasih sayang dan belas kasihan. Sesungguhnya yang demikian itu mengandungi keterangan-keterangan (yang menimbulkan kesedaran) bagi orang-orang yang berfikir. " (Surah Ar-Rum : 21)

Daisypath - Anniversary

Thursday, July 11, 2013

Ramadhan, bestday abah, bff

ehem ... ehem ...

hari ni 11 Julai, bersamaan 2 Ramadhan 1434 H
hari kedua umat Islam berpuasa.
Alhamdulillah tahun ni berpuasa dengan suami tercinta.
maka genap 2 tahun perkenalan dengan suami (ikut kalendar Islam)
kami kenal & berjumpa kali pertama sehari sebelum berpuasa tahun 2011
dalam masa 2 tahun ni, kami dah berkahwin selama 8 bulan 1 hari
hihihhihihi

Ramadhan 2011 - kami sebagai kawan
Ramadhan 2012 - kami sebagai tunang
Ramadhan 2013 - kami suami isteri

Alhamdulillah, syukur.
begitu atur sekali aturan Allah SWT.



hari ni baru dapat update puasa kali ini sebab 3 hari berada di kampung.
Bentong je pun. kampung laaaaa sangaaaattttt :)
eh, kampung apa. tempat kelahiran ku okeh :p

tahun ni dapat menyambut puasa dengan suami & keluarga tercinta.
malam sebelum puasa dapat berkumpul bersama keluarga & keluarga angkat.
meraikan ulangtahun kelahiran abah ku & abah poji.
abah & abah poji ni sebaya. dah la sebaya, bulan yg sama plak tu
tapi abah poji lahir dulu.
so happy belated birthday abah poji (3 julai)
and happy birthday abah in advance (13 julai)

sebab celebrate malam puasa?
sebabnya rabu 1st Ramadhan tu aku dah nk balik KL.
so sambut awal la besday abah huhu
lepas ni xtau lagi bila balik.

Happy Birthday Abah Bomba
Happy Birthdat Abah Poji


Wajah kesayangan abah-abah ku :)
moga panjang umur & sihat selalu



























masing2 dah tanya raya nanti raya mana
haih xtau la raya mana.
belum pikir lagi.
baju raya pun ntah sempat jahit ke tak
hurrmmmm


ok peh tu ari ni 11 Julai.
happy birthday my BFF AzReena aka REENA KAMARUDIN
korang baca lah blog dia, besttttttt sangaaaattttttttt
klik link kat nama uruo besar dia tu :p

Happy birthday babe



moga dipanjangkan umur
sihat selalu
murah rezeki
dipercepatkan jodoh, InsyaAllah

terimalah kek ini dengan seikhlas hati
kuikuikui

















ok, sempat jugak aku cari gambar2 ni dalam FB aku
it's u & me
terima laaaahhhhhhhhhh


model tayang peha
peha siapa dapat menahan lebih
muahahahaha

model kereta orang
bukan kereta sendiri

model tayang pipi barang kali

model bergaya atas feri pulau pinang

model menyuap sesudu
model menyuap dua jari


dan lasttttttttttt sekaaaalliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
model tidur
pun nak jadi model?
kahkahkah



itu jek.
ok bai



















2 comments:

Reena Kamarudin said...

hooo iols terharu sangat ada entri khas untuk iols.
hahahah gambar last tak menahan. hahaha adoi. thanks fara. love u.

Cik Rai @SeriGala said...

Hihihihihi nasib ada gambar dalam fb. Bleh la copy paste. Welkam. Lebiu tooooooo