" Dan di antara tanda-tanda yang membuktikan kekuasaanNya dan rahmatNya, bahawa Ia menciptakan untuk kamu (wahai kaum lelaki), isteri-isteri dari jenis kamu sendiri, supaya kamu bersenang hati dan hidup mesra dengannya, dan dijadikanNya di antara kamu (suami isteri) perasaan kasih sayang dan belas kasihan. Sesungguhnya yang demikian itu mengandungi keterangan-keterangan (yang menimbulkan kesedaran) bagi orang-orang yang berfikir. " (Surah Ar-Rum : 21)

Daisypath - Anniversary

Friday, October 7, 2011

Chating dgn ARTIS? Kelasss kau CIk Rai


ehem ... ehem ...
wahhh, tajukkk
chating dengan artis???
kelas kau cik rai !!! bak kata pejai ... hik2x

ala, uolls kenal ke Chomatt Samad ni?
dia artis tau ...
pelakon gitooooo :D


cik rai terserempak dgn dia kat The Garden ari tu ...
cik rai nampak dia, then trus ingat ...
eh, tu macam Chomatt jek ..
cik rai perasan ke muka dia pun sebab dia selalu update status kat fb ...
so, bleh cam la muka dia kan ...

tp cik rai senyum kat dia, dia pandang, tp dia x senyum ...
cesss ... sampai hati ... ahaks



ni la dia Chomatt ...
uolls kenal x??? hehehe
nah ni FB dia ... KLIK SINI

so, dia telah ber-chating dengan cik rai ... since cik rai wrote kat wall dia, selisih kat The Garden, x senyum pun :D
mentang2 la cik rai jenjalan dengan bakal suami (oopss, kantoi lg), Chomatt buat x tau jek cik rai senyum kat dia ... ahaks


gurau jek la Chomatt, hehehe





ok la, next time jumpa, i tegur u yea Chomatt ..
i kahwin nt u jangan lupa datang tau!!!

1 comment:

faizal mohd said...

wah cik rai. geng artis sekarang ek. haha :P