" Dan di antara tanda-tanda yang membuktikan kekuasaanNya dan rahmatNya, bahawa Ia menciptakan untuk kamu (wahai kaum lelaki), isteri-isteri dari jenis kamu sendiri, supaya kamu bersenang hati dan hidup mesra dengannya, dan dijadikanNya di antara kamu (suami isteri) perasaan kasih sayang dan belas kasihan. Sesungguhnya yang demikian itu mengandungi keterangan-keterangan (yang menimbulkan kesedaran) bagi orang-orang yang berfikir. " (Surah Ar-Rum : 21)

Daisypath - Anniversary

Wednesday, April 10, 2013

Kerana Angka 28 Dan 5

ehem .. ehem ..

April is so lovely.
alhamdulillah semalam 9 April, bertukar la usia ke 28 tahun.

tahun 2011 - Single & Available 
(motip bgtau available?) ahahahah
tahun 2012 - Tunang orang
tahun 2013 - Isteri orang

see. chantek kan aturan Tuhan, Allah SWT
syukur, TQ Allah


ini kek tahun lepas
kek hancoq kata nyaaaaaaa


actually my birthday tak celebrate lg.
alkisah nya semalam malas nak kua waktu siang
sebab cuaca sekarang sangattttttt la panas.
konon nya nak kua malam.
baru la sesejuk.
pastu rasa tak sabar nak update status kat pesbuk
"Birthday Treat Part 1"
(wahhh, bajet ada banyak part)
last2 nya malam semalam hujan.
maka duduk rumah saja dalam keadaan perut lapar.
gilaaaaaa raaaahhhhh

hubs plak sibuk bekerja. so 11 malam baru keluar
time jalan di KL semua lengang.
kami jalan2 hirup udaradengan hati yang lapang.
(wahhh pantun 2 kerat kau)

tapi xpe. x kesah pun if xde celebration
xde candle lite dinner dan sebagai nya
xde makan sedap
sebab ari2 dah dapat makan sedap2
huhuhu

boring plak buat aktiviti makan jek
sesekali pegi la flying fox ke, abseiling ke
(ok ni sebab dah ter-tengok video beat teddy tu)
manja kan diri kat spa ke
berduaan saja
selain dari makan
boleh???


dan hari ini, 10 April genap la 5 bulan usia perkahwinan kami
lagi sekaliiiiiiiiii
SYUKUURRRRR Ya Allah








p/s: Birtday Treat tu weekend ni kot.
huhuhu. x sabar plak

No comments: