" Dan di antara tanda-tanda yang membuktikan kekuasaanNya dan rahmatNya, bahawa Ia menciptakan untuk kamu (wahai kaum lelaki), isteri-isteri dari jenis kamu sendiri, supaya kamu bersenang hati dan hidup mesra dengannya, dan dijadikanNya di antara kamu (suami isteri) perasaan kasih sayang dan belas kasihan. Sesungguhnya yang demikian itu mengandungi keterangan-keterangan (yang menimbulkan kesedaran) bagi orang-orang yang berfikir. " (Surah Ar-Rum : 21)

Daisypath - Anniversary

Tuesday, June 5, 2012

Winner:Second runner up (Qarmasutra Blogger Project)

ehem ... ehem ...
pengumuman! pengumuman!
nak umum kat semua ...
bahawa ............

cik rai menang second runner up Qarmasutra Blogger Project
alhamdulillah ...

the prize is :

Second runner up : 5 dulang hantaran with fully decorate with fresh flowers . Each worth for RM200 per tray . 

havoc kau cik rai! hantaran fresh flower 
FREE plak tu :)))

jom tengok previous work hantaran dari Qarmasutra Wedding 



hantaran Dira Abu Zahar ...

cik rai like this ..
siap ada lampu lagi tuuu

latest hantaran from Qarmasutra ...
acrylic box

Naise!!!

latest from Qarmasutra ...
Sacred Theme
Naiseeeee sangattttttttt

alhamdulillah, a big thanx to Qarmasutra Weddings & Events ..
thanx jugak pada kawan-kawan yang like ENTRY INI di wall FACEBOOK QARMASUTRA ..
thanx a lot!!!


sayang korang semua :-*