" Dan di antara tanda-tanda yang membuktikan kekuasaanNya dan rahmatNya, bahawa Ia menciptakan untuk kamu (wahai kaum lelaki), isteri-isteri dari jenis kamu sendiri, supaya kamu bersenang hati dan hidup mesra dengannya, dan dijadikanNya di antara kamu (suami isteri) perasaan kasih sayang dan belas kasihan. Sesungguhnya yang demikian itu mengandungi keterangan-keterangan (yang menimbulkan kesedaran) bagi orang-orang yang berfikir. " (Surah Ar-Rum : 21)

Daisypath - Anniversary

Tuesday, March 19, 2013

10th Review: Bunga-bunga Cinta Detik Indah

ehem .. ehem ..

review lagikkk
entry berikut nya ialah bunga tangan.
yea, peneman sejati pengantin perempuan di kala nervous sebelum di ijab qabul.
bunga tangan masa nikah saya guna bunga plastik je.
beli kat cowboy Temerloh.
disebabkan tema nikah oren kuning gitu, maka terjumpa lah bunga kekwa yg cantik itu.

jeng .. jeng ..
*
*
*
*
*
*
*
 bunga tangan 1

naise.. 



Group photo


selain itu, bunga tangan ini juga peneman di kala waktu berarak bersama pengantin lelaki.
tangan kanan pegang tangan / lengan suami.
tangan kiri pegang bunga.
aauuwww best!
sumorang mandang hokay!!!
:P

nak di jadikan cerita, kawan sy lewat sampai hantar bunga tangan untuk majlis resepsi.
maka nya guna la bunga tangan yg sama masa berarak.


untuk majlis resepsi, bunga tangan di sponsor oleh Ratio Design
my old skool fren, wedding planner


ini pulak bunga tangan dari Ratio Design
Fresh Flowers

gambar ini di ambil setelah habis majlis.
pada sebelah malam.
fresh lagikkk


posing di pelamin 


 semasa outdoor


************************************************

untuk Majlis Detik Indah Ridhuan & Raihana pun ada kisah di sebalik bunga tangan
huhuhu

alkisah nya nak buat bunga tangan yg rare
guna bunga kantan
aaaaaaaa, cam ni haaaaaa
*
*
*
*
*

 credit pic to Gubah by Siti Zainal

akan tetapi tiada langsung walau sekuntum bunga kantan nya di pasar.
nasib la beberapa minggu sebelum majlis ada beli bunga untuk hiasan bilik.
maka nya guna saja la bunga itu.

 sambil mekap, mak ai gubah bunga tu jadikan bunga tangan.
TQ mak.




maka ini la hasil nya bunga itu

 DING!!!!


posing kat pelamin
hewhewhew









ok, sekian.
itu saja kisah bunga-bunga cinta saya.
hihihihihi


No comments: