" Dan di antara tanda-tanda yang membuktikan kekuasaanNya dan rahmatNya, bahawa Ia menciptakan untuk kamu (wahai kaum lelaki), isteri-isteri dari jenis kamu sendiri, supaya kamu bersenang hati dan hidup mesra dengannya, dan dijadikanNya di antara kamu (suami isteri) perasaan kasih sayang dan belas kasihan. Sesungguhnya yang demikian itu mengandungi keterangan-keterangan (yang menimbulkan kesedaran) bagi orang-orang yang berfikir. " (Surah Ar-Rum : 21)

Daisypath - Anniversary

Sunday, February 5, 2012

Bilik Pengantin ke ni?

ehem ... ehem ...
hari ni tibe-tibe cari ilham untuk hias bilik ...
mula-mula sekali fikir pasal cat ...
dah jatuh hati dengan kaler ni sejak melihatnya kali pertama ...
start dari kaler baju, kaler tema untuk wedding, sampai la ke dalam bilik nak kaler navy blue .. boleh? :D


*fevret*
paling suka ni ...
seswai utk bilik kat rumah FFIL

*gabungan kaler biru*

*yg ni rasa biasa je*

*suka kaler dinding tuuuu*

*chantekkk*
biru + sinaran mentari



xtau la bilik pengantin jadi cam ne ...
bilik xde tingkap ... sobs, sobs ...
tapi suka bilik beliau kat umah FFIL ..
nanti nak suruh beliau beli set bilik tidur kaler putih la :D





6 comments:

mrs irmidrza to be said...

wahh miza baru sempat bw here...birunye sume...suke wane biru ekk??

Serigala Maroon said...

yup, loike blue :D

Shayra said...

ehe. patut la serba biru blog cik rai. suka sgt kt katil gmbr ke3 tu tp encik partner kaki pjg pulak, kang tsangkut kt palang bwk kaki tuh. eheh

Serigala Maroon said...

yeah! hahaha

shayra: beli katil saiz king la .. sure kaki x terlebih punye hihii

aLya said...

babe, i think u shud choose cat warna cerah, nak nmpkkan ruang luas & tenang. utk curtain ke, cdr ke leh la apply warna darker. jz opinion. =D

Serigala Maroon said...

aLya: cat bilik cam gambo no 4 tu hihi