" Dan di antara tanda-tanda yang membuktikan kekuasaanNya dan rahmatNya, bahawa Ia menciptakan untuk kamu (wahai kaum lelaki), isteri-isteri dari jenis kamu sendiri, supaya kamu bersenang hati dan hidup mesra dengannya, dan dijadikanNya di antara kamu (suami isteri) perasaan kasih sayang dan belas kasihan. Sesungguhnya yang demikian itu mengandungi keterangan-keterangan (yang menimbulkan kesedaran) bagi orang-orang yang berfikir. " (Surah Ar-Rum : 21)

Daisypath - Anniversary

Sunday, April 24, 2011

Chop Chicken

ehem ... ehem ...
ni nak tunjuk sket gambar2 fevret foOd cik rai ...
Chicken chop ...
mmg pantang dgn western, mesti nak cube ...
eheheh ...
i loikeeeeeee ...

ni chicken chop kat genting sempah ...
kedai ni mmg jual western sahaja ...
fevret abah cik rai ni kalau nak tau ... ;)
cube tgok cara serve die ...
gune hot pan & kuah letak dlm mangkuk aladin ...
bile curah saje kuah ke atas ayam tu, maka berbunyi-bunyi lah seperti sdg memasak ... hehe



yg ni plak chicken chop kat Bentong Rest House ...
not bad la ...

yg ni plak chicken chop kat Restoran Naim ...
rase nye biase2 aje ... boleh la makan ...

ade bnyk lg yg cik rai cube, tp x sempat nk snap gambar ..
insyaAllah akan dtg ... eheheh

2 comments:

aku said...

ciken cop dekat kfc da try??? kecik giler ayam nyer..baru nak order trus kansel..haha :P

SeRiGaLa MaRoOn said...

lum ag weh ... iye ke kecik? sume org kata sedap jek .. namapk pOn mcm naisssssssss