" Dan di antara tanda-tanda yang membuktikan kekuasaanNya dan rahmatNya, bahawa Ia menciptakan untuk kamu (wahai kaum lelaki), isteri-isteri dari jenis kamu sendiri, supaya kamu bersenang hati dan hidup mesra dengannya, dan dijadikanNya di antara kamu (suami isteri) perasaan kasih sayang dan belas kasihan. Sesungguhnya yang demikian itu mengandungi keterangan-keterangan (yang menimbulkan kesedaran) bagi orang-orang yang berfikir. " (Surah Ar-Rum : 21)

Daisypath - Anniversary

Wednesday, April 13, 2011

~ Perancang Majlis

ehem...ehem...
telah berangan utk menjadi perancang majlis ni..hehe
adalah sgt terharu bile BFF nak kawen bln 11 ni ..yg lebih terharunye ialah die lantik aku as wedding planner die ... haha ...tp die nk yg simple2 jek ...
so, kite decorate la se-simple yg mungkin ...
bkn ape, keluarga pihak lelaki tu alim2, so xleh la nk havoc sgt ...
kite kena hormati mereka ...
dorg nak se-simple yg mungkin ...
eh, pasal lak dorg nk tentukan simple ke x ...
belah pompuan, biar la pompuan yg tentukan ...
tp disebabkan xnak gado2, so, layan kan je la ...
[hurm, susah jugak eh cm ni... mende2 cm ni pn nk bertelagah]

ok, bln november 2011 ade 2 wedding yg wajib attend ..
kalau x attend, xnak kawan trus dorg ni ... huhu
naseb tarikh dorg x sama ..
sorang 11/11/2011 di batu pahat ...
sorang lagi 26/11/2011 di melaka ...
insyaAllah akan menghadiri kedua-dua nya ..
dua2 majlis tu mintak aku jd pengapit ..
oh no!!! mmg wajib hadir la kan .. ;P

ok, kat bawah ni aku ade uplod gamba cth pelamin yg pd aku sgt gojes ..



sgt chantekkkk
i loikeeee sesangat ...
nak yg macam ni .. huhu


yg ni aku suke kaler die ...
kombinasi warna yg sgt menarik ...
i loikeeeeee it too ...


~~ ihsan gambar: ariweddingcouture

No comments: