" Dan di antara tanda-tanda yang membuktikan kekuasaanNya dan rahmatNya, bahawa Ia menciptakan untuk kamu (wahai kaum lelaki), isteri-isteri dari jenis kamu sendiri, supaya kamu bersenang hati dan hidup mesra dengannya, dan dijadikanNya di antara kamu (suami isteri) perasaan kasih sayang dan belas kasihan. Sesungguhnya yang demikian itu mengandungi keterangan-keterangan (yang menimbulkan kesedaran) bagi orang-orang yang berfikir. " (Surah Ar-Rum : 21)

Daisypath - Anniversary

Sunday, April 24, 2011

Panas ... Panas ...

ehem ... ehem ...
panas ni panas ...
gosip weh .. muahaha
tp xleh mention la kat blog ni sebab sume org bleh search MS ni ..

ok, 23 april, pegi kenduri kawen member sekolah rendah ...
tp cik rai xde gambar nye sbb malas nk bwk kua camera td ...
cukup la dh ade 2 cameraman tuh ...
so, nt la cik rai update gambo kawan cik rai tu yea ... heheh
punye la panas pegi kenduri td ... berpeloh uolls ...
so, after abes kenduri, cik rai & 2 org kawan pergi ke Kalai's Spa ...
[best wooo... sejuk sini ... ]
so, cik rai pun promote la Kalai's Spa tu kat kawan2 cik rai ...
lastly kawan cik rai buat threading ...


ha, ni la 2 org kawan cik rai tu ...

siap je threading, kitorang ngeteh kat oldtown white Coffee ...
[tp x munim teh pon ... ahahah]


tgh tulis order ni ...

so, after bergusip2 di sini, baru lah kitorg pulang ke rumah ...

ehem ... ehem ...
malam pulak ...
tibe2 ibu cik rai ajak teman die keluar jenjalan ...
sekali pegi KL uolls ...
syok abes ...
lame kan x ronda KL waktu memalam ...

so, after kenduri siang td, mmg teringin la sgt nk mkn sarawak laksa ...
tetibe kan ...

malam ni td dpt tros makan sarawak laksa ni ...
walawey ... i loikeeeeee ...
tibe2 teringin & tros dpt mmg sgt best la kan ...
nak lumpat2 jap ... \O/ \O/ \O/

ini choc indulgence & Kids Set ...

ini lasagna ..
kalau x teringin ke sarawak laksa td, mmg baham mende alah ni tros ...

ni la geng resepi rahsia malam ni td ...

lepas makan2 lepak kat KLCC kejap ...
pastu plak pegi uptown danau kota ...
bleh plak terjumpe dgn kawan skolah, kawan se-U ... fathiyah ..
hehe .. lama gak x jumpe die ..
mlm ni td baru jumpe ...


No comments: