" Dan di antara tanda-tanda yang membuktikan kekuasaanNya dan rahmatNya, bahawa Ia menciptakan untuk kamu (wahai kaum lelaki), isteri-isteri dari jenis kamu sendiri, supaya kamu bersenang hati dan hidup mesra dengannya, dan dijadikanNya di antara kamu (suami isteri) perasaan kasih sayang dan belas kasihan. Sesungguhnya yang demikian itu mengandungi keterangan-keterangan (yang menimbulkan kesedaran) bagi orang-orang yang berfikir. " (Surah Ar-Rum : 21)

Daisypath - Anniversary

Sunday, March 4, 2012

Inspirasi Perkahwinan: Tudung Aidijuma

ehem ... ehem ...

trend tudung bawal telah dikembalikan semula oleh Datin Norjuma Binti Habib Mohamed

cetusan idea beliau sangat chantek

KLIK link di bawah untuk mengetahui dengan lebih lanjut tentang style & gaya tudung bawal cetusan idea Datin Norjuma ni ...



jom tengok gambar-gambar ... hihihi


*STYLE*
*produk label*

*chantekkk*


antara pilihan tudung bawal yang ada ...

tudung bawal polkadot
*
*
*
*
*nais*

tudung bawal 2 tona ...
mari lihat fevret kaler cik rai ...
rasa nak beli sume kaler ni nanti :D
*
*
*
*
*

*bawal 2 tona*

Tudung Aidijuma boleh diperolehi melalui pembelian di :

A. Online - www.aidijuma.com

B. Konsep Stor - Bandar Tun Abdul Razak,Jengka Pahang
No. 6,Bangunan Arked Mara
Nora ( 019-9248911)
Waktu Operasi : 9.30am - 6.00pm ( Isnin -Sabtu)

C. Kiosk
* UIA Gombak,KL ( Aimi - 013-2409101)
- Student Mall
Waktu Operasi : 9.00am - 5.00pm ( Isnin - Jumaat)

* UTeM , Melaka ( Asri - 010- 4208047/017-6513357)
- Permatang Pelajar, Berhadapan Masjid Sayidina Abu Bakar
Waktu Operasi : 9.00am - 5.00pm ( Isnin - Jumaat)

* The Curve,Mutiara Damansara ( Nurul - 013-3833349)
- Lot PC 29, Ground Floor,Berhadapan Padini Store
Waktu Operasi : 10.00am - 10.00pm ( Isnin - Ahad)

D. Bazar
* Tingkat 1, Stesen LRT Pasar Seni ( Nik - 013 - 2699022)
Waktu Operasi : 9.00am - 9.00pm ( Isnin - Ahad)

*Datin Juma @ The Curve*

aJ Kiosk

The Curve,Mutiara Damansara
Lot PC 29, Ground Floor,Berhadapan Padini Store

Waktu Operasi : 10.00am - 10.00pm ( Isnin - Ahad)


*wahhh*
tetibe dapat idea untuk persalinan di hari bahagia

kalau letak 3D flower pun chantek jugak ni ...
hihihi :)))



2 comments:

Nn said...

wah...sambil2 idea tudung kawin u, sempat jgk promte bisnes org.
p/s: sy bru beli 2 helai bawal aidijuma ni. hihihi...

oNe_nIe said...

tudung bawal snagat senang diapakai dan selesa kan..jom promote tudung sy plak..eheheh