" Dan di antara tanda-tanda yang membuktikan kekuasaanNya dan rahmatNya, bahawa Ia menciptakan untuk kamu (wahai kaum lelaki), isteri-isteri dari jenis kamu sendiri, supaya kamu bersenang hati dan hidup mesra dengannya, dan dijadikanNya di antara kamu (suami isteri) perasaan kasih sayang dan belas kasihan. Sesungguhnya yang demikian itu mengandungi keterangan-keterangan (yang menimbulkan kesedaran) bagi orang-orang yang berfikir. " (Surah Ar-Rum : 21)

Daisypath - Anniversary

Sunday, March 4, 2012

Update Photo untuk Groups di Facebook

ehem ... ehem ...

hey korang! korang tau x Group kat FB dh bertukar boleh letak gambar group?
macam-macam la FB ni .. berbagai-bagai di tukar nya ...
Timeline la ... cik rai suka timeline sebab ia nampak macam blog :D
tak lama lagi Page FB pun akan jadi Timeline Page ...
wajib tukar ok! FB kata laaaaa ...

so, mari tengok canne rupa nya photo kat group tu ...
ala-ala cover photo macam timeline FB kita tuuuuu :D


*update photo untuk group sekolah dulu*

jadi cam ni haaaaaaaa
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

*nais tak?*




No comments: