" Dan di antara tanda-tanda yang membuktikan kekuasaanNya dan rahmatNya, bahawa Ia menciptakan untuk kamu (wahai kaum lelaki), isteri-isteri dari jenis kamu sendiri, supaya kamu bersenang hati dan hidup mesra dengannya, dan dijadikanNya di antara kamu (suami isteri) perasaan kasih sayang dan belas kasihan. Sesungguhnya yang demikian itu mengandungi keterangan-keterangan (yang menimbulkan kesedaran) bagi orang-orang yang berfikir. " (Surah Ar-Rum : 21)

Daisypath - Anniversary

Tuesday, May 15, 2012

Nokia Lumia 610 vs Nokia 500?

ehem ... ehem ...
masa kat wangsa walk sabtu yg lalu, tetiba nak ushar nokia lumia secara terang-terangan ..
selama ni ushar kat web jek ..
berkenan dengan Nokia 500 & Nokia Lumia 610 ...
yeah! dah dapat perbandingan ...
Nokia 500 tu macam henpon biasa jek, saiz dia macam walkman cik rai yg rosak tu ...
yea, terasa kecik plak .. terus rasa tak nak .. hahaha
eh tapi nokia 500 boleh upgrade ke nokia belle supaya ia more responsive & fun to use :)
tak nak jugakkk!!!

Nokia Lumia 610 & Nokia 500

yea, kaler hitam & putih itu la yg cik rai dok ushar ari tu ..

beza harga?
nokai lumia 610 RM699
nokia 500 RM599
alahaaiiii, beza seratus jek?
harus lah diri ku mau lumia itewww
hahahaha
jom ushar spesifik design lumia 610

Design : Sleek design, delicious metallic colours, colourful Live Tiles

People hub : Facebook, Twitter, LinkedIn, email, Chat, SMS, and Groups

Internet : Amazing speeds, Bing, Internet Explorer 9, HTML5, Wi-Fi

Apps and more : Nokia Drive, Nokia Maps, Nokia Transit, App Highlights, and more

Camera : 5 MP camera, Auto Focus, LED flash

Dimensions
Height : 119.2 mm
Width : 62.2 mm
Thickness : 12.0 mm
Weight : 132 g (jek???)
Volume : 78 cc

lain2 pertanyaan, boleh rujuk SINI

Nokia Lumia 610 features a 3.7 inch WVGA capacitive LCD touchscreen display, resolution 800 x 480 pixels, single core Qualcomm Snapdragon S1 800MHz processor, 256MB of RAM dan 16GB of built in storage

yea, nokia lumia 610 ni adalah bajet Windows Phone smartphone .. 
dan untuk pengetahuan, hanya nokia lumia 610 & yg terbaru nokia lumia 900 yg ada Wi-Fi Hotspot for up to 5 Wi-Fi 
how cool is that?
nokia lumia 800 & 710 x ada? huhu


*biruuuuu*
me loike ittttt

*hitam*
nampak exclusive ...
hitam itu menawan

Nokia Lumia ..
from left : Nokia Lumia 900, 610, 800 & 710


ok, sila gigih & berusaha untuk mendapatkan nya nanti yea farah raihana!!!



No comments: