" Dan di antara tanda-tanda yang membuktikan kekuasaanNya dan rahmatNya, bahawa Ia menciptakan untuk kamu (wahai kaum lelaki), isteri-isteri dari jenis kamu sendiri, supaya kamu bersenang hati dan hidup mesra dengannya, dan dijadikanNya di antara kamu (suami isteri) perasaan kasih sayang dan belas kasihan. Sesungguhnya yang demikian itu mengandungi keterangan-keterangan (yang menimbulkan kesedaran) bagi orang-orang yang berfikir. " (Surah Ar-Rum : 21)

Daisypath - Anniversary

Friday, February 1, 2013

Jalan-jalan after kenduri

ehem .. ehem ..


alhamdulillah, selesai je semua majlis nikah & sanding, sempat jalan-jalan ke Cherating, Pahang.
kebetulan, FMIL memang ada kat Cherating, so kitorang pun join.
hehehehe

tidur 1 malam je. 
pergi hari Isnin, Selasa balik semula ke Bentong.
gambar2 di Cherating? owh terlupa nak transfer kat laptop.
tak ke mana sangat pun kecuali MAKAN dengan banyak.
pertama kali bercuti bersama suami, keluarga mertua, kakak2 ipar, biras2 & anak2 saudara.
yea, officially jd aunty Farah ok! :)

balik dari Cherating, singgah ke Kg. Lengkong, Karak.
tempat pertemuan pertama dengan hub's DSLR
sempat la snap gambar, konon nya tempat pertemuan
eh, tapi x mo publish sini :p

haaaa, masa gambar ni di ambil, suami i ada je kat sebelah tukang amik gamba ni 
hahahahahahahaha
tak sangka kan?



*********************************



Majlis Bertandang Ridhuan & Raihana diadakan 2 bulan selepas nikah.
segala nya adalah DIY.
selesai je majlis, esok nya jalan2 Penang dengan family i plak.
fair la kan
lepas majlis Bentong, jalan2 dengan FMIL
lepas majlis Penang plak, jalan2 dengan Famly sendiri
alhamdulillah, syukur!

mula2 makan pasemboq + cendol Padang Brown
shempoi baq ang!

pastu jenjalan kat Padang Kota.
tetiba jumpa FMIL plak
hahahahaha

 Naise!!!!!
2 keluarga bertemu


sampai ke pukul 8 malam kami lepak, baru la family semua pulang ke negeri Pahang Darul Makmur.
Detik Indah bersama keluarga walaupun tak sampai 24 jam bersama.

Syukur Ya Allah.


Yang Benar,
Isteri Ridhuan






Next entry!!!
Honeymoon!!! 
hewhewhew




No comments: