" Dan di antara tanda-tanda yang membuktikan kekuasaanNya dan rahmatNya, bahawa Ia menciptakan untuk kamu (wahai kaum lelaki), isteri-isteri dari jenis kamu sendiri, supaya kamu bersenang hati dan hidup mesra dengannya, dan dijadikanNya di antara kamu (suami isteri) perasaan kasih sayang dan belas kasihan. Sesungguhnya yang demikian itu mengandungi keterangan-keterangan (yang menimbulkan kesedaran) bagi orang-orang yang berfikir. " (Surah Ar-Rum : 21)

Daisypath - Anniversary

Thursday, July 14, 2011

Lagu Cinta Kita - Cherita -

ehem ... ehem ...

okeh, kali ni cik rai nak promote 1 kumpulan ...
nama nye Cherita ...
if nak add FB Cherita, KLIK SINI ...

single pertama Kumpulan Cherita ni bertajuk ...
"Lagu Cinta Kita"
wahhhhh, dengar tajuk pOn dah menarik ...
ape tah lagi bile mendengar nya ...
hik hik hik

so, better uolls dengar single pertama Cherita ni ...
nak dengar? klik utiub kat bawah ni
*
*
*
*
*
*



okeh, dah dengar? best x???
opkos la best ...
lagu-lagu pilihan cik rai sume nye best-best ...
[oh riak ... haha]

"bersatu nyatakan cinta kita ... lalala ku gembira"
"selalu kita nyanyi bersama ...nanana, nyanyikan bersama"
"sempurna kita bersama ...lalala terpesona"
"berlagu dalam irama ria ... nanana lagu cinta kita"

"indah nya ku rasa pabila bersua juwita ..."
"hati ku gembira ketika kau lafaz kan cinta ..."


so, if uolls nak dengar full lagu cinta kita ni, uolls kena layari www.funker.fm
sebab ...
FUNKER FM satu-satu nya radio internet yang mem-promote lagu ni ...
so, uolls kena stay tune dengan FUNKER FM dengan Deejay2 yg best gitooo
okeh???



ha, tengok tuuuu ...
dah masuk carta TOP 20 FUNKER FM ...
no 1 tuuuuu ....

untuk mengundi lagu cinta kita ni ...
dengan cara SMS
taip FFM TOP20 CTO
dan hantar ke 36828

okeh, selamat mengundi ...




No comments: