" Dan di antara tanda-tanda yang membuktikan kekuasaanNya dan rahmatNya, bahawa Ia menciptakan untuk kamu (wahai kaum lelaki), isteri-isteri dari jenis kamu sendiri, supaya kamu bersenang hati dan hidup mesra dengannya, dan dijadikanNya di antara kamu (suami isteri) perasaan kasih sayang dan belas kasihan. Sesungguhnya yang demikian itu mengandungi keterangan-keterangan (yang menimbulkan kesedaran) bagi orang-orang yang berfikir. " (Surah Ar-Rum : 21)

Daisypath - Anniversary

Saturday, July 30, 2011

My Other Passion

ehem ... ehem ...
assalamualaikum & selamat pagi semua ...

kali ni cik rai nak share pasal online boutique ...


uolls bleh klik jek link atas tu untuk trus pegi ke laman web butik tu ...

bagi cik rai, koleksi tudung kat on9 butik ni memang superb & terbaik ...

sebab nya ... material dia berkualiti tinggi ...

cik rai mengaku, harga dia mahal tp berkualiti ...

yang tu cik rai suka ...

so, yang terbaaru, mereka akan meng-upload seperti yg di bawah ni ...
*
*
*
*
*
*


cik rai sangatttttttttt berkenan ...
sebab chantekkkkkk ...
wah, nak kumpOl duit la ...
mesti mahal ni ...
hehehe ...



oh ye, FYI, cik rai ada mencuba Inner Denim Boutique ni ...
memang sangat naissssss & gojes ...
cik rai sangat2 suka ...
kawan2 cik rai pun kata inner ni chantek ...

nak tengok???
ni ha, bawah ni ...
*
*
*
*
*
*


memang sedap memakai nya ...

No comments: