" Dan di antara tanda-tanda yang membuktikan kekuasaanNya dan rahmatNya, bahawa Ia menciptakan untuk kamu (wahai kaum lelaki), isteri-isteri dari jenis kamu sendiri, supaya kamu bersenang hati dan hidup mesra dengannya, dan dijadikanNya di antara kamu (suami isteri) perasaan kasih sayang dan belas kasihan. Sesungguhnya yang demikian itu mengandungi keterangan-keterangan (yang menimbulkan kesedaran) bagi orang-orang yang berfikir. " (Surah Ar-Rum : 21)

Daisypath - Anniversary

Wednesday, June 29, 2011

Henpon ... pon

ehem ... ehem ...
morning uolls ... sehat x sume ni?
harap2 sihat la hendak nye yea ...
hari ni 27 Rejab, Hari Isra' & Mikraj ...
so, disunatkan berpuasa ...
berpahala uolls ... hehehe

ok, cik rai bukan nak cerita pasal Isra' Mikraj ...
entry tentang Isra' Mikraj ni cik rai dah update sebelum entry ni ...
untuk mudah kan uolls, KLIK SINI untuk baca kisah Isra' Mikraj


ok, apa yang cik rai nak cerita ialah berkenaan ...
gambar bawah ni ...

*
*
*
*
*
*



ha, ni ... 2 nyawa cik rai sekarang ni ... cewahhhh

handphone atau bahasa melayu nye 'Telefon Bimbit'

alkisah nya, cik rai bukan nak bagitahu cik rai pakai 2 nombor talian berbayar
(wah, ayat ... skema kau)

tapi, sony ericson W595 tu memang nyawa utama cik rai ...
so, itu primary handphone la ...
tp apa lak fungsi nye NOKIA lg 1 tu???
ha, nak tau???

fungsi nya ialah ...
ketika cik rai berada dalam kecemasan ..

contoh:
W595 tu keypad '0' tengah rosak sekarang ni ...
so, cik rai memang xleh langsung nak tekan nombor 0 ..
kalau nak save number kawan2, cik rai suruh dorg miskol jek ...
pas2 baru cik rai save kat contact ...

lagi satu, if battery W595 tu weak, senang la cik rai nak tukar phone kan ...
if emergency la ...
tp dengan syarat, hp NOKIA tu kena sentiasa fully charge la ..



ok, tu jek ... ni saja nak tayang gelas nescafe ...
gelas fevret kat umah ni ...
org lain xleh guna ... eheheh

No comments: