" Dan di antara tanda-tanda yang membuktikan kekuasaanNya dan rahmatNya, bahawa Ia menciptakan untuk kamu (wahai kaum lelaki), isteri-isteri dari jenis kamu sendiri, supaya kamu bersenang hati dan hidup mesra dengannya, dan dijadikanNya di antara kamu (suami isteri) perasaan kasih sayang dan belas kasihan. Sesungguhnya yang demikian itu mengandungi keterangan-keterangan (yang menimbulkan kesedaran) bagi orang-orang yang berfikir. " (Surah Ar-Rum : 21)

Daisypath - Anniversary

Monday, June 27, 2011

The Sniper, 2009

ehem ... ehem ...
now showing ...
ahaks ....
bukan now showing kat wayang la uolls ...
tapi now showing kat TV3 ... heheh

movie The Sniper ni antara fevret sniper movie cik rai ...
movie ni dr Hong Kong, a Dante Lam Film ...

movie ni release tahun 2009 ...
cik rai sempat tengok movie ni kat wayang dulu ...
kat GSC Midvalley ...
movie ni ada kat GSC jek ...
kat TGV xde ...
selalu nya cik rai pegi tgok wyg kat TGV KLCC ...
tp utk movie ni, cik rai beralih ke GSC ... heheh
menapak la sekejap nak ke Midvalley tu ...



cun abes weapon die!

satu scene yang cik rai suke ialah masa sniper baring atas papan iklan kedai ..
pergggh ...
teringat plak nak landing cenggitu sambil ber-weapon ..
teringat masa menembak kat PGA Ipoh dulu ...
rindu nye nak menembak ....
adehhhhhh



9 April tu ...
besday cik rai ...
heheh ...

No comments: