" Dan di antara tanda-tanda yang membuktikan kekuasaanNya dan rahmatNya, bahawa Ia menciptakan untuk kamu (wahai kaum lelaki), isteri-isteri dari jenis kamu sendiri, supaya kamu bersenang hati dan hidup mesra dengannya, dan dijadikanNya di antara kamu (suami isteri) perasaan kasih sayang dan belas kasihan. Sesungguhnya yang demikian itu mengandungi keterangan-keterangan (yang menimbulkan kesedaran) bagi orang-orang yang berfikir. " (Surah Ar-Rum : 21)

Daisypath - Anniversary

Wednesday, November 2, 2011

Ahmad Fahim Nazri

ehem ... ehem ...

hari ini sedikit hambar ...

wahhh, hambar la sangattttt ...

eh, serius, hambar ni ...




ok, tengah merenung ...



nak tau sebab apa hambar???

semalam dapat berita mengejut ...
terus mengalir air mata yg x tertahan ni ...

pembedahan jantung adik lelaki aku yang ...

hyper active
banyak mulut (mulut cam org tua, membebel)
x makan saman
x suka makan nasi


pembedahan beliau ............
berisiko tinggi untuk sembuh ...
ya Allah, sekali lagi aku diuji ...
di uji dengan dugaan menempuh major operation ...

adik fahim seorang pesakit jantung ... sejak lahir ...
selain dr jantung berlubang, adik juga ada masalah punggung ...
punggung adik xde lubang ...
doctor terpaksa tebuk, buat lubang ...
so, adik punya usus terkeluar ...
nampak macam daging kemerahan ...
hari2 adik pakai pampers ...
sebab sentiasa berdarah & adik mengalami kesukaran utk duduk kalau x pakai pampers ...

kali ni kak long ada, teman adik dr jauh ...
masa adik baru lahir dulu, kak long x dapat nak teman adik ...
kak long janji, esok atau lusa, kak long pegi IJN ..
tengok adik (air mata sedang tumpah ni)

adik bertahan ok!
adik kan kuat ...
adik nak pergi sekolah kan nanti ...
tahun depan adik darjah 1 kan ...
tahun depan adik nak tengok kak long kahwin dgn abg Diwant kan ...
bila dah besar nanti, adik nak jadi doktor pakar bedah kan ...

kak long, abah, ibu, kakak ema, suma sayang adik ...

kami sayang adik, walaupun ...
adik nakal ...
adik x dengar kata bila kitorang cakap jgn makan cekelat ..
adik selalu malas mengaji ..
tp adik pandai ...
mulut adik bijak ...

kak long suka adik cakap ...
"nah, suami kak long message"
(masa ni msg diwant masuk inbox hp)
<< sangat kelakar ok, bila adik cakap suami kak long >>




Ahmad Fahim Nazri bin Ahmad Pozi ...

umur: 6 tahun

sedang menjalani pembedahan di Institut Jantung Negara ..
tukar injap & tutup 4 lubang jantung ...

doakan moga selamat hendaknya ...

AMINNNN ...

No comments: