" Dan di antara tanda-tanda yang membuktikan kekuasaanNya dan rahmatNya, bahawa Ia menciptakan untuk kamu (wahai kaum lelaki), isteri-isteri dari jenis kamu sendiri, supaya kamu bersenang hati dan hidup mesra dengannya, dan dijadikanNya di antara kamu (suami isteri) perasaan kasih sayang dan belas kasihan. Sesungguhnya yang demikian itu mengandungi keterangan-keterangan (yang menimbulkan kesedaran) bagi orang-orang yang berfikir. " (Surah Ar-Rum : 21)

Daisypath - Anniversary

Wednesday, November 16, 2011

tema kahwin

ehem ... ehem ...

entry x menahan sikit kali ni ...
ye la ... beberapa bulan je lagi kan ..
nervous x hengat punye uolls .. huhu

inilah yang dikatakan penantian satu debaran ..
ececeh ...


nak tanya sikit, apa tema perkahwinan impian uolls?
tema ni contoh nya uolls suka yg macam garden wedding, vintage wedding, autumn wedding dan yg sewaktu dengannya ...

pada cik rai, xde nya nak bertema-tema bagai ni ...
tp teringin nak deco sendiri ... hihihi
si bakal suami pun ada cakap, kalau pelamin buat sendiri cool kan?
yeahh, its cool babe!
ari tu pegi nilai pun dah pening2 nak pilih .. hahaha



lagi satu ...
warna tema perkahwinan
contoh nya uolls nak kaler apa sebangai tema ...
merah? ungu? kuning? hijau? kelabu? coklat?

cik rai masih tercari-cari apakah warna tema perkahwinan nanti
sebab bagi cik rai yang penting pilih baju dahulu ..
nak yg design canne, kaler apa yg seswai dgn design tersebut ..
bila dh dapat baju, baru pikir warna tema .. huhu
selalu nya warna tema ni org pilih untuk pelamin sume tu la ..
dan pendapat cik rai ni disokong oleh salah seorang kenalan, owner butik pengantin ..
dia sendiri cakap pilih baju dulu, pastu baru pilih tema :D



minat dengan bunga tangan dia ...
bunga ros biru ...



okeh, ni nak share link sikit ..
bg yang pening2 & masih tercari2 warna tema ...
jum klik ni ...

bleh la tengok-tengok ...
kut ada yg berkenan ..
bleh buat rujuakn ..

No comments: