" Dan di antara tanda-tanda yang membuktikan kekuasaanNya dan rahmatNya, bahawa Ia menciptakan untuk kamu (wahai kaum lelaki), isteri-isteri dari jenis kamu sendiri, supaya kamu bersenang hati dan hidup mesra dengannya, dan dijadikanNya di antara kamu (suami isteri) perasaan kasih sayang dan belas kasihan. Sesungguhnya yang demikian itu mengandungi keterangan-keterangan (yang menimbulkan kesedaran) bagi orang-orang yang berfikir. " (Surah Ar-Rum : 21)

Daisypath - Anniversary

Friday, November 4, 2011

still keep in touch, tapi tak touching ...

ehem ... ehem ...

entry kali ini ter-hupdate akibat drpd gejala x bleh tidor malam. macam serigala. keluar memburu di waktu malam. siang ia tidor ...
tp cik rai ni xde la keluar memburu .. kang buat nya terserempak dengan orang minyak, canne? takottt ohh ...

okeh, berbalik pada entry ...

ari ni nak share gambar ...
yg relate dengan tajuk entry kali ni ..

"still keep in touch, tapi tak touching"
(pelik jek bunyik)

secara terus terang nya, nak share la sahabat2 yang still keep in touch atau dalam erti kata lain x pernah lost kontek ...
ni la dia ...
*
*
*
*
*
*

*atas - dari kiri: pali, farah (cik rai), epui*
*bawah - dari kiri: tqah, madir, reena*

okeh, mari mengetahui canne cik rai mengenali mereka ...

Kapten Pali: mula berkawan sejak darjah 6 (sekolah lain, tp tempat tuisyen sama) .. sama sekolah menengah .. abis sekolah dia masuk KTD (Kolej Tentera Darat) .. hentak2 kaki nak jadi askar ..

Incik Epui: sama-sama sekolah rendah .. tp x cam dia kelas mana .. yg pastinya sekolah menengah memang sama sejak form 1 sampai form 5 .. 1 kelas plak tuuuu..

Puan Majistret Tqah: yg ni lagi hebat .. sama-sama tadika (taski ABIM), sama sekolah rendah, sama sekolah menengah (sama kelas), sama Universiti (tp course lain2)

Incik Madir: sama sekolah menengah .. sejak habis sekolah, setiap kali raya mesti datang beraya kat umah .. tp sekelas dgn madir ni form 1 sampai form 3 jek .. pastu dia pindah MRSM (budak pandai matematik)

Datin Seri Reena: sama sekolah menengah (sama kelas) .. 1 geng jugak .. sama la macam tqah tu .. dan sama universiti jugak ..



mari kita lihat gambar masa kitorang sekolah dulu ...


**form 2**
2RK1


**form 3**
3RK1



**jamuan kelas masa form 3**



**form 4**
4 Pengajian Islam

masa form 4 terpisah dgn pali .. dia kelas Sains Tulen ..
tp masih lg kekal sahabat ...
sebab kelas PI & ST selalu bergabung utk subjek teras ..



**form 5**
5 Pengajian Islam



**under uniform based, best man tu maksud nya PENGAPIT**
yg hebat nya, kitorang pernah bergaduh masa sekolah, pastu baik ..
ada banyak konflik antara kami bertiga ni ..
yg pastinya cik rai selalu kena buli ..
lagi2 dengan epui ..
pastu pali ada la backing sikit2 ..





dan, akhir nya ...
*
*
*
*
*



ni la kitorang yg sekarang ..
tp ni gambar tahun lepas ...
Datin Seri Reena xde plak kat sini ...

oh, lupa ... antara kitirang ber-enam ni,
madir dah kahwin ...
epui dah bertunang ... nak kawin bln 12 ni

so .. pali, farah, tqah & reena masih single :D




sekiannnn ... nak cuba pegi tidor jap ...

ari ni nak dating .. peace yawww

2 comments:

Reena Kamarudin said...

terbaikkkkkk oh!!

Serigala Maroon said...

yeahhh, aku buat dalam keadaan nak paksa tido .. huhuhu