" Dan di antara tanda-tanda yang membuktikan kekuasaanNya dan rahmatNya, bahawa Ia menciptakan untuk kamu (wahai kaum lelaki), isteri-isteri dari jenis kamu sendiri, supaya kamu bersenang hati dan hidup mesra dengannya, dan dijadikanNya di antara kamu (suami isteri) perasaan kasih sayang dan belas kasihan. Sesungguhnya yang demikian itu mengandungi keterangan-keterangan (yang menimbulkan kesedaran) bagi orang-orang yang berfikir. " (Surah Ar-Rum : 21)

Daisypath - Anniversary

Friday, November 25, 2011

Jeng, jeng, jeng ...

ehem ... ehem ...

uolls nampak tak apa yg cik rai nampak??
something new kat Minda Serigala ni ..
ce teka .. ce teka ...
kalau dah nampak, bgtau cik rai ..
kalau x nampak lagi, jum layan cerita ni dulu ...

okeh, malam ni td cik rai ber-dinner di KFC ..
bukan Khairul Fahmi CheMat yea ... (goalkeeper Malaysia yg hot tu)
bukan, bukan, bukan ...

KFC - Kentucky Fried Chicken :D

sebab musabab makan KFC malam ni:
(bak kata bakal suami: canne selera kfc lak mlm ni?)

pertama: mak cik rai teringin benor makan ni ha ..
*
*
*
*

**cheesy wedges**

ehem, ehem, fevret cik rai & bakal suami jugak ni ...


then, mak teringin benor nak makan ni ha ..
*
*
*
*


**coleslaw KFC**

cik rai order yg besor td .. x abis makan bleh bawak balik :D


sebab kedua ialah: nak belanja abah cik rai makan sebab beliau telah bertungkus lumus memotong rumput di halaman Homestay Seri Raihana :)

ni la upah dia ... senang kan bg upah gini ...
*
*
*
*


**dinner plate**


setiap set kat KFC sekarang ni suma nya dah naik harga ..
yela, harga ayam kan dah naik melambung ..
kalau dulu, bawak seploh henget (RM10) pegi KFC, kompem dpt makan set dinner plate ni..
tapi sekarang, x cukup dowh ...
harga dinner plate ni RM12.90 ...
kalau x silap sen nye la ...
yg pastinya 12 henget :(


ahha, cik rai plak makan mende alah ni ha ...
*
*
*
*

**gile besar kau**
kenyang x hengat punyer ..


Introducing the new Double Zinger Burger.
“It’s not just Big. It’s EPIC.”
Towering with cheese, two chunky Zinger fillets, pineapple, fresh lettuce, mayo and tangy salsa sauce all stacked between toasted kaiser bun.

Combo: RM 11.90
A la Carte: RM 8.50
**For a limited time only**

bagi yg belum merasa & menikmati burger ni, baik pegi cuba ..
kalau tengok je xtau rasa apa kan ..
hahaha ..




eh, korang dah dapat teka ke?
apa yg something new tu???

ala, tak dapat ke?
















ni ha laaaaa ..
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

**nampak x kat atas tu ...
kat bawah caption blog ...
11 bulan, 2 minggu & 1 hari je lagiiiiiiii untuk majlis perkahwinan
\O/ \O/ \O/

No comments: