" Dan di antara tanda-tanda yang membuktikan kekuasaanNya dan rahmatNya, bahawa Ia menciptakan untuk kamu (wahai kaum lelaki), isteri-isteri dari jenis kamu sendiri, supaya kamu bersenang hati dan hidup mesra dengannya, dan dijadikanNya di antara kamu (suami isteri) perasaan kasih sayang dan belas kasihan. Sesungguhnya yang demikian itu mengandungi keterangan-keterangan (yang menimbulkan kesedaran) bagi orang-orang yang berfikir. " (Surah Ar-Rum : 21)

Daisypath - Anniversary

Monday, November 14, 2011

Friend Request + Gambar

ehem ... ehem ...
selamat hari isnin semua ...

okeh, entry kali ni nak meng-gedix sikit ... sikit je, x banyak .. hihihi

semalam ada la kawan si bakal suami ni buat friend request ...
tapi disebabkan cik rai belum bertemu lagi dengan mereka, so rasa macam ..
nak confirm ke xnak? nak confirm ke xnak?

then, bgtau la si bakal suami ni ... yg kawan dia request friend dengan cik rai ...

nak tau si bakal suami cakap apa???


yeah, smlm lps shoot sy lepak ngn dia, pastu bini dia nmpk wallpaper hp saya ada gmbr awk huhu...

pastu cik rai rasa macam, yeke? hihihi ... then, trus confirm friend ...
bakal suami kata, kawan dia tu antara yg confirm nak datang bentong nt .. alamakkk, ramai nya nak datang ... segannn huhu
yeahhh, ramai dah kawan2 dia add FB cik rai ... masheh! :D


ok, sekian ...

p/s: itu je gambar berdua yg ada dlm hp si bakal suami tuuu ... nama je photographer kan, tp gambar berdua ada la sekeping dua gitu ... kat dslr dia pun bleh kira gambar cik rai ada berapa :( dia xtau yg cik rai ni kuat bergambar ... hahaha, tunggu la nanti :D