" Dan di antara tanda-tanda yang membuktikan kekuasaanNya dan rahmatNya, bahawa Ia menciptakan untuk kamu (wahai kaum lelaki), isteri-isteri dari jenis kamu sendiri, supaya kamu bersenang hati dan hidup mesra dengannya, dan dijadikanNya di antara kamu (suami isteri) perasaan kasih sayang dan belas kasihan. Sesungguhnya yang demikian itu mengandungi keterangan-keterangan (yang menimbulkan kesedaran) bagi orang-orang yang berfikir. " (Surah Ar-Rum : 21)

Daisypath - Anniversary

Wednesday, July 18, 2012

My Fevret TV Show : CSI (all three)

ehem ... ehem ...

nak review sket fevret tv show cik rai ..
tiap minggu tak pernah miss
kalau miss pun, tengok ulangan di tengah malam ...
tapi selalu nya miss la kan sebab orang lain dalam umah ni nak tengok lestary la, samarinda la ..
sama time ...
so, terpaksa tengok ulangan tengah malam

1. CSI
season CSI ni dah ada 12 uolls ...
dan yang latest season 12 ni, diorang dah guna iPad nak tunjuk gambar bukti pada suspect
amboi!!! respek uolls
tak payah nak print gambar
transfer je gambar dari memory card ke iPad
maju uolls!!!
hahahaha
CSI : Season 12
boleh tengok kat channel AXN 701 & 721 setiap Selasa


2. CSI : NY
season yang tengah tayang sekarang kat AXN, hari Rabu
episod akhir season 8 ni Mac Taylor kena tembak
omaigod!!!
wajib tengok ok!!!


3. CSI : Miami

paling suka la CSI Miami ni ...
semua nya cantik, hensem & macho belaka
kat AXN sekarang takde tayang CSI Miami 10
hanya ulang tayang season 9
episod akhir season 9 ni Horatio kena tembak, Natalia plak terperangkap dalam kereta & tenggelam dalam laut ..
oh apekah yg terjadi pada mereka?
ASTRO!!! when can i watch CSI Miami 10?
hahahahahaha


Horatio ni tau duk posing gini jek
kalau tak pegang spec itam dia tu, ntah apa la yg dia pegang
pegang jari je kut
hahahahahahahaha

poster CSI Miami 10
Finale

Can't wait!!!!




No comments: