" Dan di antara tanda-tanda yang membuktikan kekuasaanNya dan rahmatNya, bahawa Ia menciptakan untuk kamu (wahai kaum lelaki), isteri-isteri dari jenis kamu sendiri, supaya kamu bersenang hati dan hidup mesra dengannya, dan dijadikanNya di antara kamu (suami isteri) perasaan kasih sayang dan belas kasihan. Sesungguhnya yang demikian itu mengandungi keterangan-keterangan (yang menimbulkan kesedaran) bagi orang-orang yang berfikir. " (Surah Ar-Rum : 21)

Daisypath - Anniversary

Wednesday, July 18, 2012

Nama Profile Baru + Sayang You

ehem ... ehem ...

kalau semalam tukar template
tukar kaler blog
ari ni tukar nama profile
kalau sebelum ni nama Serigala Maroon
tapi kali ni tukar nama
jadi .......

Cik Rai @SeriGala

waaaahhh!!! Serigala memang tak boleh hilang
hihihihi

ini contoh kalau cik rai komen entry kat blog uolls
chantek kan gambar tu?
tunang tersayang yg shoot :p



p/s: Day 1 my lovely fiance kat Bali, rajin jugak dia SMS walaupun kena cas RM1 setiap kali send ..
sayang awak!!!



No comments: