" Dan di antara tanda-tanda yang membuktikan kekuasaanNya dan rahmatNya, bahawa Ia menciptakan untuk kamu (wahai kaum lelaki), isteri-isteri dari jenis kamu sendiri, supaya kamu bersenang hati dan hidup mesra dengannya, dan dijadikanNya di antara kamu (suami isteri) perasaan kasih sayang dan belas kasihan. Sesungguhnya yang demikian itu mengandungi keterangan-keterangan (yang menimbulkan kesedaran) bagi orang-orang yang berfikir. " (Surah Ar-Rum : 21)

Daisypath - Anniversary

Tuesday, July 24, 2012

Sami Yusuf - You Came To Me (Feat. Dato' Siti Nurhaliza)

ehem ... ehem ...

ce korang dengar lagu ni
*
*
*
*
oh! sejak bilakah Sami Yusuf duet dengan Dato' Siti ni?
You came to me - Sami Yusuf ni memang salah satu fevret song cik rai


You came to me in that hour of need
When I was so lost, so lonely
You came to me took my breath away

Showed me the right way, the way to lead

You filled my heart with love
Showed me the light above
Now all I want Is to be with you

You are my One True love
Taught me to never judge
Now all I want Is to be with you


VERSE 2 – Siti Nurhaliza

Di kau hadir, Kala ku sedih
Sendirian dan hilang
Di kau hadr, kala aku
mendambakan petunjuk jalan

For you I’d sacrifice
For you I’d give my life
Anything, just to be with you

I feel so lost at times
By all the hurt and lies
Now all I want Is to be with you

Showed right from wrong
Taught me to be strong
Need you more than ever
Ya Rasul ALLAH

Telah kau datang
teranglah alam
daku perlukanmu
ya Rasul ALLAH

BRIDGE 3

You filled my heart with love
Showed me the light above
Now all I want is to be with you

You are my One True love
Taught me to never judge
Now all I want Is to be with you


tetiba rasa macam cun plak spek siti tuh
tetibe rasa macam nak macam tu jugak
*banyak la punya rasa*
hahahahhahahahahaha


kan???
cun kan spek dia?
jenama apa lah tu yeak?




1 comment:

faizal mohd said...

lagu tema jejak rasul 2012. huhu