" Dan di antara tanda-tanda yang membuktikan kekuasaanNya dan rahmatNya, bahawa Ia menciptakan untuk kamu (wahai kaum lelaki), isteri-isteri dari jenis kamu sendiri, supaya kamu bersenang hati dan hidup mesra dengannya, dan dijadikanNya di antara kamu (suami isteri) perasaan kasih sayang dan belas kasihan. Sesungguhnya yang demikian itu mengandungi keterangan-keterangan (yang menimbulkan kesedaran) bagi orang-orang yang berfikir. " (Surah Ar-Rum : 21)

Daisypath - Anniversary

Tuesday, July 17, 2012

Wajah Baru + Love You

ehem ... ehem ...

blog bertukar wajah ...
nampak tak kaler apa?
omaigod! omaigod!
apa sudah jadi?
ada kaler pink?
sejak bilakah?

actually, ini saje template yg free yg menarik hati ..
yg lelain sume nya feel jiwang
feel aauuwww
feel pink la sangatttt
xde langsung feel mak jemah

kang amik pink bebanyak kang tak de kaitan plak dengan tajuk blog Minda Serigala ni kan?
maka nya, amik template yang ada blue-blue sket
bukan blue lucah yea ...
hahahahahahahahahaha

biru + pink memang kena
tapi sekali pandang macam peach plak
hahahaha
selalu sangat rabun warna kalau bab pastel
cheetttttttt

elemen biru masih banyak di sini ...

ok, itu saja ...

kang jap-jap lagi update plak ..




p/s: my lovely fiance nak pi Bali ari ni ... dia tanya nak pesan apa? then cik rai cakap .....
"saya nak pesan, jaga diri awak baik-baik :) "
take care sayang! have a superb & enjoy shooting!
love u :-*

2 comments:

izzah said...

hehe...1st time jenguk blog farah...nice....

Serigala Maroon said...

hehe izzah! follow uuuuuu