" Dan di antara tanda-tanda yang membuktikan kekuasaanNya dan rahmatNya, bahawa Ia menciptakan untuk kamu (wahai kaum lelaki), isteri-isteri dari jenis kamu sendiri, supaya kamu bersenang hati dan hidup mesra dengannya, dan dijadikanNya di antara kamu (suami isteri) perasaan kasih sayang dan belas kasihan. Sesungguhnya yang demikian itu mengandungi keterangan-keterangan (yang menimbulkan kesedaran) bagi orang-orang yang berfikir. " (Surah Ar-Rum : 21)

Daisypath - Anniversary

Sunday, August 21, 2011

20 Ramadhan - Jalan Bukit Bintang

ehem ... ehem ...

okeh, ni update pasal semalam ... 20hb, 20 ramadhan ...

bangun pagi kul 9.30 ... bangun2 jek lapar ... sebab x sahur ...

melangut depan tv dgn adeep sampai kul 12 tgh hari ...

pastu rasa panas, pegi mandi ... siap2 untuk kua jenjalan ...
wahhh, jenjalan gitoooo ...

dah siap solat zohor, baru kua umah ... mcm biasa adeep hantar ke putrajaya sentral ...
waktu ni dah pukul 2 ... mmg x sempat dah nak naik tren erl kul 2 ...
so, naik la tren pukul 2.30 ... tp tren tu x sampai tepat pukul 2.30 ptg ...
tren tu sampai pukul 2.35 .. tepat pukul 2.50 tren sampai kat stesen Bandar Tasik Selatan ...
sampai je kat stesen, dia sms .. kata dia pun dah sampai ...
alamakkk, kena jalan laju ni ...

jalan punye jalan menuju ke kereta dia, rasa macam berlari 4x400 meter ...
dah la puasa ... trus rasa dahaga ... lapar xyah kira la ... dah la x bangun sahur ...

pukul 3 ptg, tepat masuk dalam kereta ...
meluncur laju ke jln bukit bintang (wahhh, ayatttttt)
lg 10 minit nak start dah cerita ni ...
*
*
*
*

**Captain America**
baru nak tengok ... hehehe

sampai jek pavilion, alhamdulillah mudah dapat parking ... dekat dgn lift plak tu ..
memang gojes la kan ...
terus la tekan tingkat 5, menuju ke cinemas (wahhh, ayattttt)

dah siap tebus tiket (wahhh, nape ayat cenggini plak) terus la masuk kan ... cerita dah start ...
so, layan trus ...

** rugi la tengok wayang bulan posa ... x dapat makan pop corn ***







overall dia kata cite ni 3/10 ... jalan cerita nye laju dia kata ...
ehh, tapi memang iye pun ... sebab ada part cik rai terlelap ...
huhu, naseb dia xtau ...
[eh, tapi kang kalau dia baca entry ni, kompem dia tau la kan ..] :D

tp cik rai suka part nyanyi2 tu ... ilang ngantok ...
Captain America punye suit tu seksi + ketat gitoooooo ... hahaha


dah abes wayang, jalan2 la .. apa lagi ...
tp disebabkan xde apa yg nak di cari kat pavilion nih, sekadar nak tengok wayang jek ...
kita jalan2 kat tempat lain plak ...

dia ajak bukak posa makan beriani ..
so, kitorang terjah Restoran Beriani Asif ...

sorry uolls ... cik rai xde gambar ... so uolls gugel je la gambar2 & lokasi restoran ni ...
belakang Lot 10 jek ..

memang terbaekkk!!!

No comments: