" Dan di antara tanda-tanda yang membuktikan kekuasaanNya dan rahmatNya, bahawa Ia menciptakan untuk kamu (wahai kaum lelaki), isteri-isteri dari jenis kamu sendiri, supaya kamu bersenang hati dan hidup mesra dengannya, dan dijadikanNya di antara kamu (suami isteri) perasaan kasih sayang dan belas kasihan. Sesungguhnya yang demikian itu mengandungi keterangan-keterangan (yang menimbulkan kesedaran) bagi orang-orang yang berfikir. " (Surah Ar-Rum : 21)

Daisypath - Anniversary

Thursday, August 4, 2011

Jangan Lupa Nama ku ...

ehem ... ehem ...

sekarang ni tiap malam selasa - khamis cik rai duk layan cerita Ramadan Terakhir kat tv3, pukul 10.30 malam ... uolls tengok x?

bila tengok drama ramadan terakhir tu memang tertarik dengan lagu temanya , sangat sedap pulak telinga ni mendengarnya ...
oh nama penyayinya pun cik rai tak pernah dengar..

Lagu tema untuk ramadhan terakhir ini di nyanyikan oleh Pompa Bensi ...
nak dengar layan you tube ni dulu ...
lagu ni memang susah nak cari ... yang full version tak jumpa lagi ...
layan je la mana ada ...
hihihi ...








JANGAN LUPA NAMAKU

Walau aku tidak bersamamu
Jangan engkau lupakan diriku
Walau aku tiada di sisimu
Jangan engkau lupakan namaku

Kerana…
Aku mengingati mu
Kerana…
Aku men’cintaimu…

Andai aku
Bisa bertemumu
Dengan senyum ku tadah syukurku
Andai aku bisa menyentuhmu
Air mata pasti deras gugur

Kerana…
Aku merindui mu
Kerana aku sentiasa
Menyintaimu oh sepenuh hati

Walau kamu
Jauh di mataku
Jangan aku hilang dalam kalbu
Saat kamu samar mengingati
Jangan aku terus kau lupakan

Kerana aku
Sentiasa mengingatimu
Kerana aku
Sentiasa menyayangimu oh kekasih hati…

Andai aku bisa memelukmu
Pasrah aku tabah diujimu
Andai aku bisa dicintai
Dengan rela menyerahkan hati

Kerana…
Aku merindui mu
Hmmm…Kerana aku sentiasa menyintaimu……




No comments: