" Dan di antara tanda-tanda yang membuktikan kekuasaanNya dan rahmatNya, bahawa Ia menciptakan untuk kamu (wahai kaum lelaki), isteri-isteri dari jenis kamu sendiri, supaya kamu bersenang hati dan hidup mesra dengannya, dan dijadikanNya di antara kamu (suami isteri) perasaan kasih sayang dan belas kasihan. Sesungguhnya yang demikian itu mengandungi keterangan-keterangan (yang menimbulkan kesedaran) bagi orang-orang yang berfikir. " (Surah Ar-Rum : 21)

Daisypath - Anniversary

Monday, August 15, 2011

akibat terpengaruh


ehem ... ehem ...

apa yang meng-akibat-kan terpengaruh tuuuu??? hihihi

eh, uolls x perasan ke template blog cik rai ni dah bertukar kaler???

cik rai tukar kaler tiffany blue + purple ... nak campur pink pOn boley ...

nak tau sebab apa tukar???

pertama: sebab xmau sama dengan 1 blogger tu ... x suka dia ... huhu

kedua: cik rai memang tertarik dengan kaler tiffany blue ni ...

wahhh (macam ada makna je)


disebabkan gambar bawah ni la ... cun kan gabungan kaler dia ...

cik rai suka ...





** gambar carian google**




eh, ter-upload plak gambar ni ... (^^)v
**gambar dr FB Ari Weddingcouture**

No comments: