" Dan di antara tanda-tanda yang membuktikan kekuasaanNya dan rahmatNya, bahawa Ia menciptakan untuk kamu (wahai kaum lelaki), isteri-isteri dari jenis kamu sendiri, supaya kamu bersenang hati dan hidup mesra dengannya, dan dijadikanNya di antara kamu (suami isteri) perasaan kasih sayang dan belas kasihan. Sesungguhnya yang demikian itu mengandungi keterangan-keterangan (yang menimbulkan kesedaran) bagi orang-orang yang berfikir. " (Surah Ar-Rum : 21)

Daisypath - Anniversary

Tuesday, August 2, 2011

"D" for Drift & Mr. D ... (^^)v

ehem ... ehem ...
uolls buat ape tu???

waktu sekarang tepat pukol 4 pg ...
sat lg nak sahur plak ...

okeh, ni nak update sket aktiviti cik rai ari ahad lepas ...
last day sebelum puasa ...
wahhhhh, pegi tgok drift kau!
hehehe
best, best ...

oh, FYI, event ni nama nye Federal Open Drift Championship (ODC) Rd 1
so, gambar2 yg cik rai display kat bawah tu adalah personal photo by Mr D, Principal Photographer at Detik Indah Wedding Photography ...

if uolls nak dapatkan pakej yang berpatutan utk wedding uolls, boleh la klik link bawah ni ...

atau search kat FB, KLIK SINI ...



btw, cik rai suka x terhingga rasa nye ...
1st time tu dapat tengok dekat2 ...
kot2 terpelanting kereta tu, cik rai yg kena dulu ... hahaha

bukan apa, selalu nye cik ai tgok dari jauh jek ...
sebab ...
masa kat pesta convo dulu, ramai orang ...
pastu dorg banyak buat "donut" jek ...
x macam drift open ni ...
kat trek kau!!!
memang terbaek la ...

btw, masheh to Mr D, belanja cik rai tgok drift ...
gigih tu beli tiket siap2 .. hehe
masheh, masheh ... i likeeeeee
1st date dah pegi tgok drift ... eh???

okeh, nak tgok gambar x???

"Mr D"

he is a photographer ... (^^)v


gojes sangat kete ni ...
xde bonet kau!!!



ni la along rempit ... yg cik rai duk sebut2 kat FB tu ...



ni masa final - Best 2 ...
drifter kaler maroon hitam tu menang ...
drifter hitam putih sebelah tu along rempit ..
dapat 2nd place ...
sebab nya masa 1st run, along rempit not in the line ...
juri la kata ...
hehehe


ni along rempit dengan sape ntah ...
masa best 4


bullzai terbabas ...






steady ...




okeh, abes jek drift tu trus bergegas nak balik bentong ...
masheh lagi kat Mr D sebab anta cik rai balik Bentong terus ...

wah, terkejut kau ... ingat ke balik naik bas ... hihihi
terharu sekejap ..

tp sebelum kita balik bentong, kita makan dulu ...

so, weolls makan kat sini ha ...
*
*
*
*

Sakura Kristal Cafe & Restaurant ...

cik rai makan Mee Hoon Seafood Tom yam ...
Mr D makan Bangkok Fried Rice ...

^_^

No comments: