" Dan di antara tanda-tanda yang membuktikan kekuasaanNya dan rahmatNya, bahawa Ia menciptakan untuk kamu (wahai kaum lelaki), isteri-isteri dari jenis kamu sendiri, supaya kamu bersenang hati dan hidup mesra dengannya, dan dijadikanNya di antara kamu (suami isteri) perasaan kasih sayang dan belas kasihan. Sesungguhnya yang demikian itu mengandungi keterangan-keterangan (yang menimbulkan kesedaran) bagi orang-orang yang berfikir. " (Surah Ar-Rum : 21)

Daisypath - Anniversary

Thursday, December 29, 2011

Ada Apa Dengan Satu Januari?




Hari ini tak harus ku sendiri
Menantimu setiap detik ku hitung waktunya
Bila saat-saat aku bersendiri
Tak dapat ku kawal perasaan ini
Yang menanti saat ini

Di satu januari
Ku janji ada disisimu
Di satu januari
Akan ku lepaskan rinduku
Padamu kekasih
Di satu januari
Ku peluk erat dirimu
Lupakanlah sengketa
Yang kita harungi bersama
Janji kasih

Bila saat-saat aku bersendiri
Tak dapat ku kawal perasaan ini
Yang menanti saat ini

Di pagi januari
Ku janji ada di sisimu
Di pagi januari
Akan ku lepaskan rinduku padamu kekasih
Di pagi januari
Ku peluk erat dirimu
Lupakanlah sengketa
Yang kita harungi bersama
Janji kasih pagi ini
Satu januari




*** BERSAMBUNG***


eh, pada mana-mana B2B yg belum ada OP, cepat grab year end promo by DETIK INDAH PHOTOGRAPHY ni ..

tinggal 3 hari je lagi ni ...

cepatttttt ..

KLIK SINI utk lihat hasil kerja mereka =)









3 comments:

Shakina Farhan said...

1 Januari bday ayah kina..hehe..berbaloi promo die..

Reena Kamarudin said...

awwwww. ku peluk mu?? awwww

Serigala Maroon said...

shakina farhan: cepat grab promo tuuu


reena: awwwwwww meh nak peluk meh ^^