" Dan di antara tanda-tanda yang membuktikan kekuasaanNya dan rahmatNya, bahawa Ia menciptakan untuk kamu (wahai kaum lelaki), isteri-isteri dari jenis kamu sendiri, supaya kamu bersenang hati dan hidup mesra dengannya, dan dijadikanNya di antara kamu (suami isteri) perasaan kasih sayang dan belas kasihan. Sesungguhnya yang demikian itu mengandungi keterangan-keterangan (yang menimbulkan kesedaran) bagi orang-orang yang berfikir. " (Surah Ar-Rum : 21)

Daisypath - Anniversary

Tuesday, December 13, 2011

I Feel BLUE .. yeah!

ehem ... ehem ...
jam menunjukkan pukul 4.15 pagi ...
dan masih tak dapat me-lelap-kan mata ..
ek eleh, canne nak lelap kalau mata dok melekap kat laptOp???
aaaaaaaaa, canne???

maka nyaaaaaaaaaa, blogwalking la keje nya ..


ok, jum kita tengok sisipan (wah gitoooo, sisipan kau) untuk entry ni.



*BLUE*

cik rai nak fefeeling blue ni ... hahaha
yang mana cun, gojes & meletOps abis???



*apa yang uolls paham kombinasi kaler di atas?*
pada cik rai, campoq suma kaler tu, last2 nya jadi BIRU jugak.
naisssss =)
incik wiki kata Pigment BLUE


*nampak disitu??? ada kaler turquoise*
oh, itu Detik Indah punya Tema ...
incik wiki kata ini BLUE Munsell


so, boleh teka tak kaler apa?

*huiiyaiiiiii, chantek ohhh*


maka nyaaaaaaaaa, biar lah kaler itu menjadi MISTERI ..





Nota kaki: bagi peng-komen tegar macam REENA & PEJAI, (sorry pejai, xleh tag link kau plak sebab bila aku pegi kat blog kau ada tulis cam ni "Aw Snap! Something went wrong when displaying this webpage.")






9 comments:

fazlien said...

hai dear..b2b here.salam perkenalan..
i da follo u..follo me back n visit my bunga dip=D

http://beeflyingtohoney.blogspot.com/

Serigala Maroon said...

hai ... done follow u dear ... masheh =)

Reena Kamarudin said...

en.diwant would be good, sayang.
btw, tema kaler biru kan, kalau biru laut tak lawa. dah selalu sangat org buat.

Serigala Maroon said...

yeah =)

tidak lah kaler biru laut itu ... nak cari kaler yg differ & jarang buat dik orang ..

ni@ @in said...

mybe tiffany blue...lawa gak...xpom kaler teal...ank beranak biru gak(^__^)

btw..slm perkenalan dear

Serigala Maroon said...

kawan-kawan dh banyak buat kaler tiffany blue .. teal plak abang kepada turquoise ..
need another blue .. hihi

yeah! slm perkenalan kembali =)

εїз Cik Fasya εїз said...

navy blue mcm xde org guna lg kn.ade tgk blog yg review pasal wedd yg pakai navy blue.tp plus ngn kaler lain la jgk.nice je.mcm naik la ckit..;)

nway,salam kenalan dari b2b 2012..

http://pinky-sensei.blogspot.com

faizal mohd said...

Awat plak aw aw blog aku tu. dia buat perangai kot malam2. HUHU

ok je letak nama en.diwant. :D

mentang2 suksis, biru memanjang. HAHA

Serigala Maroon said...

cik fasha: navy blue .. itu lah perancangan nya hihi

i mmg letak link blog u kat link b2b sebelah kiri ni, hihi


faizal: mengapakah begitu??? aw! aw! hihi, kaler biru itu luas ..