" Dan di antara tanda-tanda yang membuktikan kekuasaanNya dan rahmatNya, bahawa Ia menciptakan untuk kamu (wahai kaum lelaki), isteri-isteri dari jenis kamu sendiri, supaya kamu bersenang hati dan hidup mesra dengannya, dan dijadikanNya di antara kamu (suami isteri) perasaan kasih sayang dan belas kasihan. Sesungguhnya yang demikian itu mengandungi keterangan-keterangan (yang menimbulkan kesedaran) bagi orang-orang yang berfikir. " (Surah Ar-Rum : 21)

Daisypath - Anniversary

Thursday, December 15, 2011

Tema Kahwin - Part 2

ehem ... ehem ...
morning uolls ...
ada sehat kah semua?
untuk pengkomen tegar seperti REENA & PEJAI, then especially B2B sekalian, boleh tolong komen tentang apa yang nak di bincang kan di bawah ni?
plisssss ...
mengharapkan balas & komen dari anda semua (chewaaaahhhh)

okeh, jum ushar ...

topik nya: TEMA PERKAHWINAN



*cube tengok .. dress tu navy blue jugak ke?
bukan kut .. royal blue agak nya, huhu


ini kaler navy blue ... uolls masih ingat tentang entry "I FEEL BLUE"?

alkisah nya di sini, cik rai mahu menggabungkan warna ...


kena tak gandingan warna di atas?
Navy Blue, Yellow, Fuchsia Pink, Grey


*navy blue + grey*
okeh, bayangkan pengantin NAVY BLUE
ibu bapa pengantin GREY
cun tak???


*navy blue + yellow*
okeh, bayangkan pengantin NAVY BLUE
saudara-mara YELLOW
cun tak?


*navy blue + fuchsia atau pink*
okeh, bayangkan pengantin NAVY BLUE
kawan-kawan pengantin FUCHSIA
cun tak???

*
*
*
*
*
*

berikut nya, uolls bayang kan pulak Hand Bouquet ...
cik rai nak HB bunga TULIP ...
so, patut campur kaler (yellow + pink + white)
atau Yellow sahaja???
macam gambar ni ha ...



dan, cik rai nak deco HB tu just macam ni ...
*simple deco*




amacam??? best tak idea cik rai???
hahaha ..
satu pemilihan yang berani!!!




sila komen yea abang KACAK & kakak CUN sekalian .. =)





6 comments:

anaztasias nora aira said...

berani main warna Insya Allah pasti cantik !

dhiera said...

belum pernah tengok tema macam ni~ cik rai, cuba lah try~ macam cantik. tapi bila sampai part combine dgn fuschia rasa macam tak kena sikit la.

pendapat saya jerk~

Serigala Maroon said...

nora: tu la ... try my best, huhu

Serigala Maroon said...

dhiera: yeah! i will ... mungkin boleh ganti kan fuchsia tu dgn lite pink =)

cik chinta said...

ganding dengan mustard oke, kalo fuchsia takot pengantin plak tenggelam

Serigala Maroon said...

cik chinta: yeah! thanx for the comment =)