" Dan di antara tanda-tanda yang membuktikan kekuasaanNya dan rahmatNya, bahawa Ia menciptakan untuk kamu (wahai kaum lelaki), isteri-isteri dari jenis kamu sendiri, supaya kamu bersenang hati dan hidup mesra dengannya, dan dijadikanNya di antara kamu (suami isteri) perasaan kasih sayang dan belas kasihan. Sesungguhnya yang demikian itu mengandungi keterangan-keterangan (yang menimbulkan kesedaran) bagi orang-orang yang berfikir. " (Surah Ar-Rum : 21)

Daisypath - Anniversary

Friday, December 2, 2011

Majlis Perkahwinan Impian

ehem ... ehem ...
bersua kembali kita ...
mood tengah ada nak hupdate blog ni, hihihi

sebenarnya baru aje siap kan Blog untuk Seri Raihana Homestay.
which is, my own Homestay ...
nak tengok? KLIK SINI ... feel free to view my second blog ok! :)


okeh, entry kali ni berkaitan dengan ...
kahwin ...
perkahwinan ...
wahhh, xde tajuk lain ke? hihihi

ok lah, nak share dengan uolls sume tentang Majlis Perkahwinan Impian ...
Impian siapa? mungkin impian anda ...
atau impian cik rai ... hihihi

nak share 1 buku dengan uolls sume ...
actually, buku ni pemberian kawan baik bakal suami cik rai ...
pre-wedding gift kata nya ...



jum kita tengok, apa isi kandungan nya ...

BUKU GERAK KERJA

1. Visi Majlis Perkahwinan Impian
2. lakaran Majlis Perkahwinan Impian
3. Aturcara Majlis Pernikahan
4. Aturcara Majlis Perkahwinan
5. Jadual Keseluruhan Majlis



6. Senarai Semak Barang Keperluan
7. Pengurus Bajet
8. Perancangan Gerak Kerja
9. kalendar Gerak Kerja
10. Pengurus Tetamu
11. Borang Penilaian
12. Senarai Perkhidmatan Majlis Perkahwinan
13. Pembantu Khas Perkhidmatan Majlis Perkahwinan
14. Senarai Tugas Pembantu Pengantin
15. Borang Follow-up



16. Panduan Jurufoto & Juruvideo
17. panduan Juruaudio & Jurumedia
18. Lampiran (contoh skrip & panduan Majlis)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ha, amacam? detail x? complete x?
if uolls ikut step by step, sediakan mana yg penting, insyaAllah majlis uolls berjalan dengan sempurna ...
cik rai pun masih terkial-kial nak buat step by step ...
insyaAllah, dipermudahkan segalanya ...


oh ya ... dengan ini cik rai melantik kawan baik cik rai Atiqah Liyana & Nurul Azreena sebagai Pembantu Khas perkhidmatan Majlis perkahwinan ...
kerja korang senang je .. nanti cik rai update dr masa ke semasa ...
blog project wedding under progress ...
insyaAllah, January 2012 akan di-publish :)


**chantek kan uolls???**

pastel pink purplish peachy wedding theme

i loikeeeeee



No comments: