" Dan di antara tanda-tanda yang membuktikan kekuasaanNya dan rahmatNya, bahawa Ia menciptakan untuk kamu (wahai kaum lelaki), isteri-isteri dari jenis kamu sendiri, supaya kamu bersenang hati dan hidup mesra dengannya, dan dijadikanNya di antara kamu (suami isteri) perasaan kasih sayang dan belas kasihan. Sesungguhnya yang demikian itu mengandungi keterangan-keterangan (yang menimbulkan kesedaran) bagi orang-orang yang berfikir. " (Surah Ar-Rum : 21)

Daisypath - Anniversary

Thursday, December 15, 2011

When Detik Indah Capture The Kids

ehem .. ehem ..
ouch ... tak perasan jam sudah menunjukkan hampir 2.30 pagi.
mata masih segar, macam tak mau lelap.
esok kang mula la bila masuk tengah hari je rasa nak tidOr.
kesian kat kawan cik rai tadi. Puan Siti Hawa
konon nya nak lunch sesama pukul 12 tengah hari.
tapi bOleh pulak tidOr sampai tak rasa nak bangun even dah set alarm pukul 11.30 pagi.
cuba bayang kan, cik rai tidOr pukul 9 pagi, then pukul 2 atau 3 petang dah bangun.
paksa diri bangun okeh!
kang terlepas pulak solat zohor.
(huhu, lewat tu zohor pukul 3)
btw uolls, jangan tiru style tidor ni ..
tak betOl ..
orang tidOr malam, kau tidOr siang ye cik rai!
ter-sangat la tidak sihat nya .. huhu

okeh, berbalik pada tajuk entry ...
when Detik Indah capture the kids ...
wow! ce tengok gambar-gambar ni uolls ...
budak-budak pun still boleh jadi One of kita punya detik indah tau!
lets view these ... Original from Detik Indah Photography

*ouch .. rasa nak geget je lengan budak ni*
*alolo .. isap jari lak dia*
see uolls ...
Detik Indah bukan sahaja specialized in wedding.
tapi depa jugak capture birthday party
*alolo .. menari ka?*
*apa usha?*
*tiru macam saya*
*mengaji Al-Quran diasuh dari kecil*
*peace yawww*
*aminnn ...*


and last but not least ...
gambar kids yang paling cik rai suka ..
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*cakkk*

woarrgghhh ... cekap kan Detik Indah capture moment ni?
budak tu bukan sengaja buat aksi cenggitu.
tapi Detik Indah boleh capture cenggini di celah-celah pengantin.
memang hebat la kan ..

agak-agak apa yang ada dalam fikiran budak tu?

*nampak sesuatu yang x pernah tengok?*
*x suka duduk belakang pengantin?*
*rasa nak terkucil tapi dok tahan*
*ternampak bapak dia kat depan, so dalam otak pikir nak pegi kat bapak dia*
atau ...
*arrgghh! jelez nya. nak kawin jugak!*

hahahahaha ...





so, untuk melihat gambar dengan lebih banyak lagi, sila lah lawati laman web DETIK INDAH PHOTOGRAPHY ...
juga boleh like FACEBOOK PAGE mereka ..



No comments: