" Dan di antara tanda-tanda yang membuktikan kekuasaanNya dan rahmatNya, bahawa Ia menciptakan untuk kamu (wahai kaum lelaki), isteri-isteri dari jenis kamu sendiri, supaya kamu bersenang hati dan hidup mesra dengannya, dan dijadikanNya di antara kamu (suami isteri) perasaan kasih sayang dan belas kasihan. Sesungguhnya yang demikian itu mengandungi keterangan-keterangan (yang menimbulkan kesedaran) bagi orang-orang yang berfikir. " (Surah Ar-Rum : 21)

Daisypath - Anniversary

Monday, December 12, 2011

tambah lagi dua

ehem .. ehem ..
gara-gara tak tido semalam
nak tau sebab apa?
blog walking la .. apa lagi hihi
kesan nya, tak tidor sampai ke pagi ..
(kul 9 pg baru tido, pastu bangun kul 2.45 ptg, ok la kan)

konon masa YM dengan d1,
(yg slalu duk sebut bakal suami pd entry2 sebelum ni)
dah mengantok, menguap segala ...
d1 pun kata nak tidor dah ..
so, cik rai pun decide nak tidor jugak ..
tp gatal tangan plak nak tengok b2b group FB
hasil nya, blogwalking la sume blog ...
meninggalkan komen sikit2 di blog mereka ..

dan hasil nya ...
bertambah la 2 follower dari b2b ...
masheh gurls!!!

Minda Serigala ni bukan lah exactly b2b blog ...
tapi akan di-hupdate sekali sekala pasal wedding preps ...
walau pun tak selalu update, tapi ada la sikit-sikit ..
jangan terkejut kalau tiba-tiba ada entry pasal Polis & Tentera ..
sebab entry tu adalah trademark Minda Serigala =)

enjoys reading yeah!!!






2 comments:

faizal mohd said...

rajin blogwalking ek. HAHA

Serigala Maroon said...

nak cari ilmu .. kena la rajin hahaha