" Dan di antara tanda-tanda yang membuktikan kekuasaanNya dan rahmatNya, bahawa Ia menciptakan untuk kamu (wahai kaum lelaki), isteri-isteri dari jenis kamu sendiri, supaya kamu bersenang hati dan hidup mesra dengannya, dan dijadikanNya di antara kamu (suami isteri) perasaan kasih sayang dan belas kasihan. Sesungguhnya yang demikian itu mengandungi keterangan-keterangan (yang menimbulkan kesedaran) bagi orang-orang yang berfikir. " (Surah Ar-Rum : 21)

Daisypath - Anniversary

Wednesday, December 14, 2011

Teaser - Bakul Hantaran

ehem .. ehem ...
uolls sume tengah buat apa tu???
cik rai tengah tengok tv9, drama komedi "Cinta Si Kasar Lembut"
baru start je kul 8.30 td ...
kelakar uolls ...
faezah elai berlakOn ...
dia kan memang seswai watak kasar tOmboi cenggitu ..
sape yang tengah blogging sambil tengok tv tu, cepatttttttt tukar channel.

okeh, berbalik pada entry ...

Teaser Bakul Hantaran Raikan Detik Indah R&F
hasil DIY ibu cik rai .. huhuhu

*pandangan hadapan*
chantek tak???

*pandangan dari atas*

*ini contoh sebelum di cat*
tapi yang ni pattern bakul takde tangkai
En. Diwant suka yang cenggini ...
unik dia kata ..
tapi ibu cik rai kata ..
"tak chantek langsung x cat .. macam keje tak siap"
maka nya, cat je laaaa ..
baru la ada gaya macam bakul rotan kan???




CHANTEK TAK? CHANTEK TAK? =)




6 comments:

faizal mohd said...

cantik sangat.
dulu rajin jugak menganyam bakul ni. la ni dah lupa step. HOHO

Serigala Maroon said...

cantik sangat yea ..
masheh pejai ...
wah, ko pun pandai jugak!
naissss

Cik Fasyareena said...

rajinnye ur mom..kreatif!

syuhaidah said...

cik rai..sgt cantik la..sy mmg kagum org yg pandai anyam bakul ni..makcik sy pandai..die jnji nk sponsor bakul ni tuk doorgift nnt..suke :)

ChocStrawberries said...

Pandainye mak die buat bakul.. kreatif la..

Serigala Maroon said...

cik fasya: kami semua banyak masa terluang, tu yg rajin .. hihi


syuhaidah: wow! sama la kita .. i pun ada buat bakul kecik utk door gift =)


ChocStrowberi: masheh =)