" Dan di antara tanda-tanda yang membuktikan kekuasaanNya dan rahmatNya, bahawa Ia menciptakan untuk kamu (wahai kaum lelaki), isteri-isteri dari jenis kamu sendiri, supaya kamu bersenang hati dan hidup mesra dengannya, dan dijadikanNya di antara kamu (suami isteri) perasaan kasih sayang dan belas kasihan. Sesungguhnya yang demikian itu mengandungi keterangan-keterangan (yang menimbulkan kesedaran) bagi orang-orang yang berfikir. " (Surah Ar-Rum : 21)

Daisypath - Anniversary

Saturday, December 3, 2011

Alkisah B2B

ehem ... ehem ...
huiyaiii ... ari ni ada sedikit blur ...
nak tau pasal apa?
pasal B2B ...
amende alah B2B ni?
puas lah dok pikir ... pikiaq ...
ingat ke bisnes-to-bisnes .. tp apa lak kena mengena dengan persiapan kawin?
haishhh, x paham ...

lama-lama ... paksa jugak otak untuk cuba memahami nya punnnn ...
surfing bagai nak rak ... baru la tau mende alah B2B tu hape ...
bride-to-be ghupe nya ...
watthe cik rai! lambat benor kau mengetahui nya punnnnn ... hatdoyai

actually Blogger B2B ni khas untuk bakal pengantin perempuan ..
so, segala persiapan & persediaan akan di hupdate di blog ...
wah, rajin kau .. kebanyakkan nya bekerja, sempat hupdate blog ...
kut cik rai yg x bekerja ni, x sempat hupdate blog memang sangat mem-pedaah-lah kan ..
rasa keji plak kalau x hupdate B2B blog ...

surf, surf & surf .. tetiba terjumpa blog B2B kawan 1 sekolah dulu ..
dah kawin pun minggu lepas ... NORA & KEREL (Klik nama mereka utk ke Blog B2B mereka)
gila ramai yg join dorg punya site ...
cik rai org yg ke 893 huhuhu ...

istilah BBF pun ada .. Bride Blogger Forever ...
wahhh, memang gempak la blogger2 ni sume ...


tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kan ...
bakal suami dah ada buat blog untuk wedding ...
so, rasa nya cik rai akan hupdate di situ bermula January 2012 ..
oh January!!! cepat lah datang .. huhu




okeh, cik rai masih blur ... huhu

2 comments:

anaztasias nora aira said...

terima kasih rai !! nanti share link wed blog ye, nak link semula. hehehe kalo de rezeki nak wat post wed dengan ridhuan la.. haritu dah booking dgn lain dulu..kalo x dah ambik detik indah.. pepun hepi wedding preps =)

Serigala Maroon said...

sama-sama nora! nora punye wed blog sangat gojes ..
okeh, contact je detik indah k! :)