" Dan di antara tanda-tanda yang membuktikan kekuasaanNya dan rahmatNya, bahawa Ia menciptakan untuk kamu (wahai kaum lelaki), isteri-isteri dari jenis kamu sendiri, supaya kamu bersenang hati dan hidup mesra dengannya, dan dijadikanNya di antara kamu (suami isteri) perasaan kasih sayang dan belas kasihan. Sesungguhnya yang demikian itu mengandungi keterangan-keterangan (yang menimbulkan kesedaran) bagi orang-orang yang berfikir. " (Surah Ar-Rum : 21)

Daisypath - Anniversary

Friday, December 16, 2011

Facebook Timeline Ohsem!!!

ehem ... ehem ...

quick & short entry ...

uolls dah tukar Facebook Timeline uolls???
tukar la ... ohsem bebeh!!!

cik rai dah tukar .. hihi ..


chantek kan?
gambar besar gitoooo boleh buat cover ..
gambar untuk cover tu tak semestinya gamba profile korang ..
tapi cik rai add as cover sebab itu gambar yang paling cantik yang cik rai pernah ada sekarang dan itu lah gambar yang telah di "tembak" oleh en. diwant .. hihihi

chantek tak???





2 comments:

faizal mohd said...

masih stay dengan timeline lama. :)

Serigala Maroon said...

tukar la .. hihi