" Dan di antara tanda-tanda yang membuktikan kekuasaanNya dan rahmatNya, bahawa Ia menciptakan untuk kamu (wahai kaum lelaki), isteri-isteri dari jenis kamu sendiri, supaya kamu bersenang hati dan hidup mesra dengannya, dan dijadikanNya di antara kamu (suami isteri) perasaan kasih sayang dan belas kasihan. Sesungguhnya yang demikian itu mengandungi keterangan-keterangan (yang menimbulkan kesedaran) bagi orang-orang yang berfikir. " (Surah Ar-Rum : 21)

Daisypath - Anniversary

Saturday, December 3, 2011

Contoh Checklist

ehem ... ehem ...

entry ni pendek je ...
just nak save link blog kawan berkenaan checklist untuk wedding ...
so, nt xde la terkial-kial mencari di blog mereka ..
ini hanya lah sebagai rujukan ...
senang sebab setiap entry ada lebel memasing ..
so x pening nak cari nanti :)



http://norapurplebridez.blogspot.com/2011/06/semakan-bulanan-berkala.html


hehehe ...
ngantuk ya amat!!!!!!
ok adios!!!!!!!!
esok plak sambung ushar B2B ni ...





p/s: rindu nye laaaaaaaaaaaaa ..








tengok mata dia ... tengok mata dia ...
geram nya ... tumbOk kang!!!

2 comments:

anaztasias nora aira said...

eh eh rai, awak baca blog saya.. malu la T_T

Leen Razali said...

mmg tgh terkial kial mencari... hehe.. tq yea... nk pegi terjah blog itu..