" Dan di antara tanda-tanda yang membuktikan kekuasaanNya dan rahmatNya, bahawa Ia menciptakan untuk kamu (wahai kaum lelaki), isteri-isteri dari jenis kamu sendiri, supaya kamu bersenang hati dan hidup mesra dengannya, dan dijadikanNya di antara kamu (suami isteri) perasaan kasih sayang dan belas kasihan. Sesungguhnya yang demikian itu mengandungi keterangan-keterangan (yang menimbulkan kesedaran) bagi orang-orang yang berfikir. " (Surah Ar-Rum : 21)

Daisypath - Anniversary

Monday, December 12, 2011

Penting sangat-sangat

ehem .. ehem ..

entry ni xmau panjang-panjang ..
just nak share something ..

mende yang paling penting dalam kehidupan ketika ini ..
wahhh, apa yang penting sangat tuuu?

ni ha ..
*
*
*
*
*

*Notebook*
-buku nota-
buku untuk semua keperluan & checklist mengenai
Meraikan Detik Indah Ridhuan & Farah
=)


dan mengambil contoh ini sebagai rujukan
*
*
*
*
*
*sangat-sangat berguna okeh*




**checklist di-hupdate dari masa ke semasa**
=)

2 comments:

Reena Kamarudin said...

aku komen sebab aku cun :)
gigihnya ko buat note segala.
tapi betol la kan.
wedding ni kena dari sekarang la ko plan sikit sikit. nanti tak la kelam kabot kan.
buat sikit sikit nanti dah dekat tarikh, dah setel semua. good luck sayang:)

Serigala Maroon said...

yeah .. plan awal .. buat sikit2, lagi2 time beli barang, better beli sikit2 .. xde la beli lump sum trus, mau abis beribu nt huhu

masheh sayang =)