" Dan di antara tanda-tanda yang membuktikan kekuasaanNya dan rahmatNya, bahawa Ia menciptakan untuk kamu (wahai kaum lelaki), isteri-isteri dari jenis kamu sendiri, supaya kamu bersenang hati dan hidup mesra dengannya, dan dijadikanNya di antara kamu (suami isteri) perasaan kasih sayang dan belas kasihan. Sesungguhnya yang demikian itu mengandungi keterangan-keterangan (yang menimbulkan kesedaran) bagi orang-orang yang berfikir. " (Surah Ar-Rum : 21)

Daisypath - Anniversary

Friday, December 2, 2011

Get Together Session - Event Successful!

ehem ... ehem ...

sempena cuti awal Muharam ari tu, uolls ke mana?
duduk di rumah?
pegi kenduri kawin?
pegi jalan-jalan dengan family?
pegi berjimba dengan kawan-kawan?
hihihi ...

cik rai pegi picnic dengan kawan-kawan bakal suami ...
very nais event sebab apa yg dirancang, berlaku dengan sempurna nya ...
in other words, event successful! hihi .. next time bleh buat lagi :)

alhamdulillah, semuanya on time .. mereka semua gerak dr KL dalam pukul 8.30 pagi gitu ... kejap je dah smpai Bentong ... see, bentong x jauh dr KL ..



then, bila konvoi dah smpai exit Bentong, baru la kitorang kemas-kemas barang masuk dalam kereta ... pastu baru gerak ke Dataran Bentong, berkumpul di situ ...

then, sampai di Air Terjun Chamang dalam kul 9.50 pg gitu ...
cari tempat, loading barang & start la ber-picnic ...

jum layan gambar masa weolls sume kat sana ...


Tarikh: 28.11.11
Masa: 8.30 pagi - 5 petang
Lokasi: Air Terjun Chamang, Bentong Pahang



**bakar arang**






*start bakar lamb, chicken, sausage, burger & prawn*



**HE IS KING OF SHISHA**

*sambil ber-bbq sempat lagi ber-shisha*



*ouch, lapar plak bila tengok mende alah ni di bakar*



*Mohd Aaron Adam*
He call me Aunty Like ...



*aiii, dating nampak???*


*wajah budak yg dating tadi*



*Effa Danisha*
sangat geram kat ini budak!!



kawan-kawan bakal suami :)

(x payah nak niarap sangat la bekem!! haih)



*Zaidi kata, bakal suami dah ada gaya macam bapak dah*
ouchhh ... terharu kejap .. haha


*second group yg pi mandi sama*
tunggu giliran sebab anak & bbq xde orang jaga


*ber-gosip sakan*
masing2 cerita canne bleh kenal suami ...
cik rai belum kawin, so xde la cerita hihihi


*alolo, adam .. ce kiss uncle becks, wangi ke bucuk?*
sbb uncle becks x mandi pagi tuuu


*bajet macho la ber-tuala bagai .. ha bekem??*
hahaha


dalam pukul 3 ptg gitu, ujan pun turun dengan lebat nya ...
weolls sume just duduk2 je la .. sembang pape yg patut ..
lepas ujan benti, baru sume kemas-kemas barang, nak balik ...
tapi sebelum balik KL, kita lepak di Old Town dulu ...
nasib la Bentong ada Old Town kan ..
kalo xde, maka nya ke mamak la kita semua .. huhu



yeahhh!


dalam kul 6.30 petang gitu, baru la semua nya gerak balik ke KL ...
kecuali bakal suami, dia stay Bentong dulu ...
malam tu dia punye tido memang x hengat punye ...
pukul 8 malam dah tido ...
penat kata nya ...
yela, mana x penat nya .. jumaat drive ke Penang ...
Sabtu shoot wedding sepanjang hari ... Malam baru sampai KL ..
Ahad shoot wedding kat Sungai Buluh ... smpai petang ..
Isnin plak picnic pagi ke petang ...
so, no rest for him ... alolo, mucuk-mucuk ... sian ^^

no wonder la, beliau balik KL selasa tu langsung x sms & YM dengan cik rai selama 2 hari ...
mana tak nya, dengan penat x hilang lagi ... dengan kerja yang berlambak & bersusun ...

nasib la dapat bakal isteri yang memahami macam cik rai ni kan (chewah, puji diri sendiri kejap) hihihihihi :)


ok, itu saja update pasal picnic ...















No comments: