" Dan di antara tanda-tanda yang membuktikan kekuasaanNya dan rahmatNya, bahawa Ia menciptakan untuk kamu (wahai kaum lelaki), isteri-isteri dari jenis kamu sendiri, supaya kamu bersenang hati dan hidup mesra dengannya, dan dijadikanNya di antara kamu (suami isteri) perasaan kasih sayang dan belas kasihan. Sesungguhnya yang demikian itu mengandungi keterangan-keterangan (yang menimbulkan kesedaran) bagi orang-orang yang berfikir. " (Surah Ar-Rum : 21)

Daisypath - Anniversary

Thursday, December 1, 2011

Welcome December

ehem .. ehem ...

1 december dah ari ni ...

pejam celik, pejam celik ...
(pejam biar celik, jangan x celik-celik sudah, huhu)

4 bulan suda kenal bakal suami ..
dalam masa beberapa bulan, dah ada tarikh nikah ...
hebat kau ..

insyaAllah dipermudah kan segala nya ... aminnnn


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

yg seterusnya ni, khas untuk tatapan reena ...
sila la tengok ye AzReena ...
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

aku dah beli ...
sama design dengan kau ..
kaler je lain ...
and u know what AzReena ... aku dapat diskaun 5 henget ..
tokey kedai tu kawan mak aku :)

(sila klik link Detik Indah utk ke laman web mereka)

happy sangat dapat baju ni ...

bakal suami pun kata chantek!
siap cuba pakai lagi, bagi beliau tengok :)



1 comment:

Reena Kamarudin said...

kenapa tak ajak mak kau beli baju hari tu? hahahah. lawa lawa lawa