" Dan di antara tanda-tanda yang membuktikan kekuasaanNya dan rahmatNya, bahawa Ia menciptakan untuk kamu (wahai kaum lelaki), isteri-isteri dari jenis kamu sendiri, supaya kamu bersenang hati dan hidup mesra dengannya, dan dijadikanNya di antara kamu (suami isteri) perasaan kasih sayang dan belas kasihan. Sesungguhnya yang demikian itu mengandungi keterangan-keterangan (yang menimbulkan kesedaran) bagi orang-orang yang berfikir. " (Surah Ar-Rum : 21)

Daisypath - Anniversary

Thursday, December 15, 2011

Marshmallow Halal

ehem ... ehem ..
hari ni keseorangan di rumah ...
mak abah pegi dating ...
so, disebabkan nak tunggu ABANG (perlu la huruf besar) poslaju datang hantar parcel, maka nya cik rai tinggal di rumah sendirian ... hihihi

tepat jam 11 pagi, abang poslaju pun sampai ...


For uolls info, cik rai order marshmallow halal dari salah sorang b2b ... Shayra

Untuk sesiapa yang masih tercari2 idea doorgift yang menarik dan murah untuk anak2 kecil, yang berwarna warni dan sgt comel, MARSHMALLOW is the perfect choice!

It's a perfect gift for :-

Wedding
Engagement
Kenduri cukur jambul/akikah
Birthday party
Candy Buffet
Makan saja2 depan TV.

uolls boleh KLIK SINI untuk ke blog Shayra ..



cik rai order 200g Twist dan 300g Flower ...
sedap uolls! yang penting HALAL!!!

*marshmallow TWIST*
chantek sangattttt ..

*marshmallow FLOWER*
kiut sangattttt

*dua-dua kiut*



so, sekarang cik rai tengah packing satu-satu marshmallow ni untuk wedding kawan cik rai 18 disember ni .. makna nya, cik rai sponsor la untuk kawan cik rai tuuu =)



p/s: untuk shayra: boleh tak cik rai nak jadi ejen jual marshmallow ni? hihihihi



8 comments:

Shayra said...

wahh. hehe. Tq cik rai sebab membeli dan review. terharu. hehe. Ur most welcome.

ps: Boleh je nak jadi agen, nanti kita discuss2 okay! :)

Serigala Maroon said...

hihi, sama-sama ...

okeh, nanti kita discuss yea! =)

cik.mila said...

cute2..nak try intai gak la kt blog shayra :)

Serigala Maroon said...

cik mila: hihi, sila-sila ..=)

faizal mohd said...

wah! aku peminat mashmallow ni. nak gak order la. (Tp tunggu ada duit). :p

cik chinta said...

wahh..baru je tadi terendap2 mashmalow kat kedai2 bse. mahal kebeno. ni da ada info. nk try r. walopon majlis nye lambat lg. ihihi..tq cik rai

Serigala Maroon said...

pejai: tahun depan aku jd ejen marshmallow, kau beli kat aku yea =)


u r most welcome cik chinta =)

ChocStrawberries said...

comelnyer.. nak tgk jgk.. suke la