" Dan di antara tanda-tanda yang membuktikan kekuasaanNya dan rahmatNya, bahawa Ia menciptakan untuk kamu (wahai kaum lelaki), isteri-isteri dari jenis kamu sendiri, supaya kamu bersenang hati dan hidup mesra dengannya, dan dijadikanNya di antara kamu (suami isteri) perasaan kasih sayang dan belas kasihan. Sesungguhnya yang demikian itu mengandungi keterangan-keterangan (yang menimbulkan kesedaran) bagi orang-orang yang berfikir. " (Surah Ar-Rum : 21)

Daisypath - Anniversary

Thursday, June 16, 2011

meletops!

ehem ... ehem ...
ape yang meletop tuh? huhu
alahai, tv a.k.a televisyen umah cik rai meletop la uolls ...
tengah sedap2 tengok tv tibe2 bunyi 'plup' ...
terus gelap gelita dunia tv tersebut ...
uwaaaaaaa ...
For uolls info, tv ni memang dh lama screen nye goyang2 ...
pas2 hampir separuh xde screen ..
uolls bayangkan la, kalau tekan butang 'info' kat remote astro tuh, x kelihatan langsung info nye ... haish ... memang teruk sangat dah tv ni ...
bile dah goyang-banyak sangat tu, selalu la ketuk2 tv, bagi screen tu clear kan ...
tapiiiiiiiiii ... x emboh jugak ...
las2 ari ni terus gelap uolls ...
nak kena beli tv baru la plak ...
huhu



tengok la tu ...
dari tv besar, ke tv kecik ...
adehhh ... sakit mata tengok tv kecik ...
dah la mata ni rabun ...

No comments: